Egmond aan Zee

Op zoek naar een High Tea Adres in Egmond aan Zee  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst! Hou je van wandelen, combineer dan je high tea met een heerlijke wandeling door Egmond aan Zee.

CREIGHTON’S RESTAURANT

Persoonlijke benadering staat bij Creighton hoog in het vaandel. Bij hen ben je nog écht te gast. Kwaliteit, eerlijke (streek-)producten, verfijnde gerechten, heerlijke wijnen en een sfeervolle ambiance. Bourgondisch genieten, gezelligheid, kwaliteit in een ongedwongen en relaxte sfeer. Dát is Creighton’s!

Een plek waar je ’s ochtends een lekkere kop koffie drinkt met een huisgemaakt taartje of een ambachtelijke Engelse scone met clotted cream en jam en een keuze uit een van de vele soorten losse thee. Waar je heerlijk kunt lunchen met een bubbel, een glas wijn maar ook met een lekker sapje.

De perfecte plek om later in de middag in de gezellige lounge te borrelen met een goedgevulde borrelplank gecombineerd met een van de lokale speciaalbieren op de tap.

Creighton’s is ook al meer dan 10 jaar ‘the place to tea’. Hun authentieke Engelse High Tea serveren ze tijdens de openingsdagen vanaf 13.00 uur. Reserveren is verplicht.

Je kunt kiezen uit 4 soorten high tea: high tea original, high tea classic, royal high tea en een kids tea.

Bij de High Tea kun je onbeperkt kiezen uit een uitgebreid thee aanbod van theeklipper. Daarnaast serveren zij diverse sandwiches, quiche, muffins, scones geserveerd met jam en clotted cream, diverse zoete lekkernijen, een taartje en heerlijke Petit Fours.

Contactgegevens:
Creighton’s
Herenweg 109
1934 PB Egmond aan den Hoef
T. 0725070009
Naar de website Creighton’s

high tea egmond aan zee, high tea creighton's

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.