Heemstede

Op zoek naar een High Tea Adres in Heemstede  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

THEESCHENKERIJ HET OUDE SLOT

Via de vredesbrug maak je je entree richting een schitterend gerestaureerd monumentaal Nederhuys, de Duivenpoort en Theeschenkerij op een vier hectare groot landgoed met boomgaard, waterpartij, weilanden en fraai aangelegde tuinen.

Het Oude Slot is een landelijke en Bourgondische locatie, waar je je waant in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Bij de theeschenkerij heb je de keuze uit verschillende High Tea arrangementen, zoals het High Tea arrangement. Deze bestaat uit Scones met clotted cream, orange marmalade, lemon cheese en raspberrypreserve. Chef’s selection of petit pastries and sweets. Quiche, Fingersandwiches met bieslookroomkaas, eiersalade, gerookte kip of Reypenaarkaas.

Contactgegevens:
De Theeschenkerij
Ringvaartlaan 11
2103 XP Heemstede
T: 023-5470496
E: info@oudeslot.nl

Naar de website theeschenkerij het oude slot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.