Santpoort

Na een heerlijke wandeling in het Nationale Park Zuid-Kennemerland of een lekkere strandwandeling genieten van een luxe Sunday Afternoontea op het Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Leuk voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie. Alvast een gezellige middag gewenst!

LANDGOED DUIN & KRUIDBERG

Daar waar tradities nog steeds bestaan. Verscholen tussen eeuwenoude bomen en omringd door weelderige waterpartijen ligt, op een steenworp afstand van Amsterdam, het schitterende Landgoed Duin & Kruidberg. Sinds vele jaren worden bezoekers hier met alle egards ontvangen.

Deze traditie van Jacob Theodoor Cremer en zijn vrouw Annie, die het landgoed in 1895 kochten en het karakteristieke landhuis tussen 1907 en 1909 lieten bouwen, wordt tot op de dag van vandaag met veel passie voortgezet.

Elke laatste zondag van de maand – tussen 12.00 en 12.30 uur – kun je genieten van een heerlijke, luxe Sunday Afternoontea. Deze is uitsluitend op reservering
Neem plaats in de historische stijlzalen en laat je verrassen door culinaire zoete en hartige versnaperingen onder begeleiding van bijpassende thee.

Contactgegevens:
Landgoed Duin & Kruinberg
Duin en Kruidbergerweg 60
Santpoort
Tel: 023-5121800
Naar de website Duin en Kruidberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.