Texel

Op zoek naar een High Tea Adres in Texel voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

LANDGOED DE BONTE BELEVENIS

Landgoed de Bonte Belevenis is prachtig gelegen aan de duinen bij het pittoreske dorpje Den Hoorn. In twee sfeervolle boerenschuren zijn verschillende ambachten gevestigd zoals een zeepmakerij, een bierbrouwerij, een papierschepperij, een bakkerij, een kaarsenmakerij en een distilleerderij. De ambachtslieden laten graag zien hoe de verschillende producten gemaakt worden. Met de Ambacht-Strippenkaart mag je ook zelf actief deelnemen aan de ambachten. In Bierbrouwerij de Boei en Distilleerderij de Lepelaar worden tijdens openingstijden rondleidingen gegeven. Op een leuke en educatieve manier wordt uitleg gegeven over het brouw- en distilleerproces, de geschiedenis en nog veel meer leuke weetjes. Interessant voor jong en oud. Buiten kan worden genoten van de boerderijdieren, speelweide, boomgaardje, moes- en kruidentuin en de grote picknickweide.

In de gezellige theeschenkerij is het mogelijk om de zelfgemaakte (h)eerlijke producten uit onder andere hun eigen bakkerij te nuttigen en te genieten van het prachtige en unieke uitzicht. Naast een kopje koffie of warme chocolademelk kun je kiezen uit wel 25 geselecteerde theesoorten.

Contactgegevens:
Landgoed de Bonte Belevenis
Rommelpot 11
1797 RN Den Hoorn – Texel
Telefoon: 0222-314180
naar de website

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.