Zaandam

Op zoek naar een High Tea Adres in Zaandam voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

WONDERS ETEN EN DRINKEN

In het bruisende hart van Zaandam op de gezellige Dam bevindt zich Wonder’s eten&drinken.  Je kunt er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een kop koffie, een goed glas wijn, fingerfood, een lekkere clubsandwich of een heerlijk a la carte gerecht. In een classy & cosy sfeer waar iedereen blij van wordt. Op het ruime terras is het door de heaters en de overkapping  het hele jaar door heerlijk vertoeven, zelfs op koudere dagen. Binnen in Wonder’ s heeft elke hoek zijn eigen sfeer. Ook voor een heerlijke High Tea kun je bij Wonders terecht. Wist je dat het recept van de croissant (Frans woord voor wassende maan) uit Oostenrijk komt? En dat de scones oorspronkelijk uit Schotland komen? Deze en meer internationale hartige en zoete gerechtjes krijg je bij de High Tea. Van royaal belegde vloerbrood-sandwiches, soepje, chocolademousse, mini –smoothie, muffin, fruitsalade tot een stukje taart. En natuurlijk onbeperkt genieten van de Mr. Jones thee. Aan de High Tea zijn geen vaste middagen gebonden en zijn te reserveren vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
Wonder’s Eten en drinken
Dam 28-30
1506 BE Zaandam
T: 075-61 44 249
E: zaandam@wondersetenendrinken.nl
Naar de website

DE KLEINE WAARHEID

De keukenbrigade bereidt zelf de lekkerste high tea, natuurlijk bestaande uit de traditionele muffins en scones met een heerlijke clotted cream. Uiteraard ontbreken de sandwiches en hartige warme hapjes niet. Verschillende heerlijkheden worden geserveerd, omlijst door speciale thee en voor de liefhebber is er ook een kopje koffie. Bij binnenkomst wordt een kopje geurige bouillon geserveerd, waarna de thee in maar liefst 4 gangen in een echte theepot wordt geserveerd. Je kunt al voor een heerlijke High Tea reserveren vanaf 4 personen. De High Tea kan naar uw wens worden uitgebreid, bijvoorbeeld door te beginnen met een feestelijk glaasje Prosecco of een huiscocktail. Sinds kort bestaat de mogelijkheid om High Tea èn High Wine te combineren. Bij de sandwiches en hartige warme hapjes wordt dan een bijzondere wijn geschonken.

Contactgegevens:
Restaurant de Kleine Waarheid
Klauwershoek 4-8
1501 NA  Zaandam
T  075- 6 31 59 78
info@dekleinewaarheid.com
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.