Boekelo

Op zoek naar een High Tea Adres in Boekelo voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

CAFE DE BUREN

High Tea bij De Buren is een gezellige bedoening! In het eetcafé dekken zij voor je de tafel, met fantastisch oud Engels servies waarbij de sfeer al helemaal Engels aan zal doen. De High-tea “De Luxe’ is een absolute verwennerij. Gezellig tafelen met het oud Engels theeservies, heerlijk onbeperkt thee met diverse smaken.

Voor ieder een glas vers geperste jus d’orange, taart, luxe fingersandwiches, diverse muffins, bonbons en zoete verrassing en een hartige verrassing van de chef. Nu ook: High-wine. Op basis van minimaal 2 personen; starten met een lekkere bubbel, dan keuze uit rode wijn of witte wijn. Vervolgens serveren zij oerbrood met knoflooksaus en kruidenboter, butterfly gamba’s en een kaasplank met diverse kaassoorten.

En voor de bierliefhebbers: High-bier: 3 soorten bier (van de tap of op de fles), daarbij een schaal met diverse hapjes zoals bitterballen, kaasblokjes en worst.

Contactgegevens:
Beckumerstraat 2
7548 BG Boekelo
Tel: 053 4281202
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.