Beerze-Bulten

Op zoek naar een High Tea Adres in Beerze-Bulten voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BRASSERIE DE HAGEHORST

Reserveer een gezellige High Tea in Overijssel bij Brasserie de Hagehorst. Een gezellig uitje met vriendinnen of familie onder het genot van diverse hartige en zoete lekkernijen. En deze lekkernijen worden vanzelfsprekend met een scala aan overheerlijke theesoorten!

De High Tea in Overijssel is de hardloper van de brasserie en wordt wekelijks door tientallen gasten hoog gewaardeerd. Ervaar zelf de High Tea in Overijssel: de medewerkers van Brasserie de Hagehorst laten je genieten, voor of na een wandeling in de prachtige bossen van Beerze of als afsluiter na een heerlijk bezoek aan de beautysalon, sauna en/of zoutgrot!

Een heerlijke High Tea in Overijssel met o.a. diverse soorten thee, scones, brownies, muffins, clotted cream / marmalade, petit-fours, quiche e/o warm bladerdeeg hapje, sandwichpuntjes.

Tip: Vanaf 25 personen is het ook mogelijk om een High Tea buffet te organiseren!

Contactgegevens:
Brasserie de Hagehorst
Kampweg 1
7736 PK  Beerze
Tel: 0523-251398
Naar de website Brasserie de Hagehorst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.