Enter

Op zoek naar een High Tea Adres in Enter voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!
Mocht je de high tea graag combineren met een mooie wandeling door Enter, klik dan hier.

LANDGOED HET RHEINS

Het coulisselandschap is weelderig, een plek met oprechte gastvrijheid, warmte en rust, hier vind je echte Twentse gemoedelijkheid. Welkom bij Landgoed Het Rheins! Het landgoed voor dagjes uit of heerlijke vakantie. Proef de uitstekende smaak van de keuken. Verken de kinderboerderij met speeltuin, knuffel met de dieren.

Beleef een onvergetelijk uitje met familie of collega’s. Ontdek leuke activiteiten. Wandel door de natuur, geniet van de stilte. Fiets door de bijzondere landschappen en bossen van Twente (Overijssel). Ervaar hoe goed je kunt toeven op Landgoed Het Rheins…

Geniet nu bij Landgoed Het Rheins van een heerlijke High Tea! Jullie tafel wordt vol gezet met diverse heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Je wordt verrast met diverse sandwiches, taartjes en andere heerlijke hapjes. Daarnaast kun je genieten van een grote pot thee met diverse theemelanges en een verse jus d’orange. Koffiedrinkers kunnen genieten van diverse koffiespecialiteiten. Ook High Wine en High Beer mogelijk.

Contactgegevens:
Landgoed Het Rheins
Reintszijweg 1
7468 SL Enter
E: info@het-rheins.nl
T: 0547 38 35 31
Naar de website

high tea enter, high tea landgoed het rheins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.