Giethoorn

RESTAURANT DE RIETSTULP

“De Rietstulp” is gelegen in het hart van het mooie dorp Giethoorn,  in het nationaal park “de Weerribben-Wieden” in de kop van Overijssel, op een steenworp afstand van de historische dorpskern.

“De Rietstulp” is een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is en je natuurlijk heerlijk kunt dineren of kunt genieten van een High Tea-arrangement met rondvaart. (van te voren reserveren)

Zin in een dagje uit in Giethoorn met vrienden, familie of collega’s? Je start met een warme consumptie met Blokzijler brok (speculaas), vervolgens maak je een prachtige rondvaart van 1 uur. Als je terug komt van de rondvaart heb je eventueel gelegenheid om zelf het dorp nog verder te ontdekken. Terug in het restaurant staat er een overheerlijke high tea voor je klaar. (vanaf 2 personen) De uitgebreide High tea bestaat uit: diverse Engelse melanges, Muffins, Scones, Zoete en hartige sandwiches, Cake , Quiches, Tartelettes, Luxe koekjes, Zoet gebak, Toast met Cheddar, Ambachtelijk brood, Marmelade, Clotted cream…

“De Rietstulp” is een belevenis zowel in de zomer als in de winter, waarbij het water een hele grote rol speelt, maar er valt ook bij mindere weersomstandigheden genoeg te beleven. De ideale plek in Giethoorn voor een heerlijk dagje uit!

Contactgegevens:
De Rietstulp
Ds. T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Tel: +31 0521 – 361833
Email: boekingsdienst@rietstulp.nl
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.