Zwolle

Op zoek naar een High Tea Adres in het buitengebied van Zwolle voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE KAS VAN KAAT

Wie de slingerende weg afrijdt die net buiten Zwolle naar Buitengoed de Herfte leidt, komt uit bij de Kas van Kaat. Onder het glas is van alles te vinden: een bakkerij, een groentekas, een biologische winkel en een groot lunchcafe.

Op warme dagen wordt dat uitgebreid met een ruim terras, vanwaar je een deel van de landbouwgrond kunt zien waarop nog meer groente verbouwd wordt. Alles is te koop, en biologisch gemaakt. Dat geldt ook voor de high Tea die ze hier serveren. Die is uitgebreid en natuurlijk inclusief Kaats signatuurtaartje: het appelkaatje.

Een high tea kan geserveerd worden voor de duur van 2 uur en bestaat uit hartige en zoete lekkernijen. Te reserveren vanaf 2 personen. Minimaal 1 dag van te voren.

Contactgegevens:
De Kas van Kaat
Kuyperhuislaan 8D
Zwolle
Tel: 038 2001 800
info@dekasvankaat.nl
Voor reserveringen voor het lunchcafe kun je mailen naar:
cafe@dekasvankaat.nl 
Website: www.kasvankaat.nl