De Meern

Op zoek naar een High Tea Adres in De Meern voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

BRAZZERIE ABRONA

BraZZerie Abrona is gevestigd in een prachtige monumentale boerderij met een uitnodigend groot terras. Vanaf het terras kijk je uit op de dierenweide. De moderne en sfeervolle inrichting, de serre, een uitnodigend groot terras en een uitgebreide culinaire kaart, zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Wil je genieten van een heerlijke high tea? Dat kan. De barista’s verzorgen (onbeperkt) thee & koffie. Op tafel toveren zij de lekkerste zoete gerechten uit de eigen bakkerij. En ook de hartige hapjes mogen niet ontbreken. Vergeet niet minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Contactgegevens:
BraZZerie Abrona
Haarlerberg 56 C
3453 RG De Meern
T (030) 666 88 67
E  brazzerie@abrona.nl
Naar de website Abrona

BALIJEPARK

Balijepark restaurant is een culinair begrip in Utrecht en omgeving. Elke 4 à 5 weken presenteren zij een nieuwe menukaart waarin pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol spelen.

Wil je genieten van een van de beste high tea’s, dan ben je bij Balijepark aan het juiste adres. Zo serveren ze verrukkelijke scones met versgeslagen room en ongekend lekkere zoete broodjes, hartige sandwiches, verschillende taartjes, brownies en huisgemaakte bonbons.

Hartig en zoet genieten doe je bij Balijepark. Zij heten ieder gezelschap, van groot tot klein, van harte welkom met deze huisgemaakte lekkernijen:

  • soepje
  • boerensandwiches – gemaakt van het overheerlijke brood van Menno uit IJsselstein
  • muffins & scones met geslagen room en vruchtenjam
  • zoete broodjes met chocolade, sinaasappel en suiker
  • verschillende soorten taart
  • brownies
  • friandises en bonbons
  • onbeperkt verse thee voor 1,5 uur
  • eventueel een glas bubbels

Wil je wat anders dan thee? Probeer dan de High Wine.

Reserveer een tafeltje

Let op: geef eventuele allergieën of persoonlijke wensen alvast door bij de reservering, dan houden zij er rekening mee.

Je kunt ook telefonisch reserveren via 030 6621254.

Ook belangrijk om te weten:
De samenstelling van de High Tea wordt mede bepaald door de grootte van het gezelschap.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar krijgen korting.

Contactgegevens:
BALIJEPARK RESTAURANT
Augustusweg 32
3453 KS Utrecht
030 6621254
info@balijepark.nl
Naar de website Balijepark

high tea de meern, high tea utrecht, high tea brazzerie abrona, high tea balijepark

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.