Doorn

Op zoek naar een High Tea Adres in Doorn voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst! Combineer je high tea met een bezoek aan Huis Doorn of maak een prachtige wandeling in de Kaapse Bossen in Doorn.

CHALET HELENAHEUVEL

Het sfeervolle châlet met heerlijk groot terras is gelegen midden in de Kaapse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de prachtige natuur.

Bij Helenaheuvel werken ze uitsluitend met mooie en verse seizoens-ingrediënten, die zoveel mogelijk uit de regio komen. Kom langs voor een heerlijke lunch, een uitgebreide borrel of taartjes uit eigen keuken al dan niet gecombineerd met een mooie boswandeling. (Je hebt diverse wandelroutes die bij Helenaheuvel starten, ook kun je er prima parkeren)

Met de Thé Complet kun je in de middag heerlijk genieten van allerlei zoete en hartige lekkernijen en onbeperkt thee, met een ruime keuze uit het thee assortiment. Een gezellige en vooral leuke manier om bij te kletsen met vrienden of familie. Je krijgt per persoon een potje thee en op tafel zal een etagère geplaatst worden met de volgende lekkernijen:

Kopje soep – Huisgemaakte scones met clotted cream en aardbeien confituur – Petit fours – Puntje taart (varieert) – Chocolade truffels – Macarons – Sandwich gerookte zalm met saffraansaus – Sandwich rosbief met uienkonfijt – Mini saucijs

Een high tea is mogelijk vanaf 2 personen, op maandag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur en alleen op reservering! Voor groepen vanaf 20 personen is er een uitgebreid high tea-buffet.

Contactgegevens:
Châlet Helenaheuvel
St. Helenalaan 2
3941 EH Doorn
T: 0343-412062
E: info@helenaheuvel.nl
Naar de website Helenaheuvel

BRASSERIE RODESTEIN

Brasserie Rodestein is fraai gelegen in het prachtige dorp Doorn op de Utrechtse heuvelrug en recht tegenover de ingang van Huis Doorn, aan de Langbroekerweg, waar de laatste Duitse Keizer tijdens zijn verbanning uit Duitsland heeft gewoond. Sinds jaar en dag is Rodestein een begrip in Doorn.

De oude villa stamt uit 1898 en is van oudsher een internaat voor rijke jonge dames, deze functie heeft de villa al jaren niet meer. De villa heeft in de loop der tijd vele veranderingen ondergaan. De authentieke en gezellige sfeer is hierdoor gelukkig niet verloren gegaan.

Voor ieder een sandwich van het huisgebakken brood met boerenham, boerenbrie en gerookte zalm, daarna een divers assortiment van zoete heerlijkheden zoals cakejes, brownies, mini bossche bolletjes, huisgemaakte kletskoppen, bananen eclairs, bonbons, slagroomsoesjes en huisgemaakte patisserie en onbeperkt koffie en thee.

Tip) Combineer de Keizerlijke High-Tea met een bezoek aan Kasteel Huis Doorn of een wandeling in de mooie Kasteeltuinen.

Contactgegevens:
Brasserie Rodestein
Sitiopark 10
Doorn
Tel: 0343-412409
Naar de website Brasserie Rodestein

high tea doorn. high tea chalet helenaheuvel, high tea brasserie rodestein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.