Driebergen

Op zoek naar een High Tea Adres in Driebergen voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

KRAAYBEEKERHOF

Het restaurant is landelijk gelegen in het oude koetshuis van Kraaybeekerhof en biedt uitzicht over het prachtige landgoed. Midden in Driebergen-Rijssenburg als onderdeel van de Stichtse Lustwarande is landgoed Kraaybeekerhof een oase van rust. Vanuit de open keuken worden de meest (h)eerlijke gerechten bereid. Diverse sfeervolle zalen zijn beschikbaar voor groepen.

In de zomermaanden is het heerlijk toeven aan het lommerrijke terras aan de vijver. ‘De oogst van de dag’, bestaande uit kruiden, groenten en fruit zijn de basis voor het dagelijks wisselende diner. De oude Engelse formule van een uitgebreid theebuffet is nog steeds een groot succes.

Het buffet wordt aangekleed met huisgemaakte, Engelse sandwiches, een dagvers soepje, biologische kazen, een miniquiche en gezoute korstdeegstengel. Muffins en warme scones met slagroommarmelade, zoete soesjes en huisgemaakte taart, koekjes en huisgemaakte friandises zijn de heerlijke zoete items. De heerlijke theesoorten zijn onbeperkt en uiteraard serveren zij de koffieliefhebber een kopje koffie.

Contactgegevens:
Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25a
3971 PA  Driebergen
Tel: 0343-533885
Naar de website Kraaybekerhof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.