Haarzuilens

Op zoek naar een High Tea Adres in het mooie dorpje Haarzuilens voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst! Combineer je high tea met een bezoek aan Kasteel de Haar.

RESTAURANT TOETJE

Restaurant toetje is een sfeervol en veelzijdig Fusion restaurant (Frans georiënteerde keuken met Oosterse invloeden) gevestigd in Haarzuilens. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en sfeer staan centraal. Hun doel is om een beleving te creëren waarbij iedereen zich thuis voelt samen met familie, partner, vrienden, collega’s en met uw zakelijke relaties. Hun veelzijdigheid en gastvrijheid onderscheidt hen van anderen.

Restaurant Toetje ligt naast het alom bekende Kasteel De Haar. Een bezoek aan deze bijzondere locatie kun je bijvoorbeeld combineren met een heerlijke High Tea. Je hebt de keuze uit een standaard high tea en een tea Royale.

Contactgegevens:
Restaurant Toetje
Brinkstraat 3
Haarzuilens
Tel:  030-6771268
Naar de website restaurant Toetje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.