Zeist

In de slotstad Zeist zet de mooie natuur en het rijke verleden de toon. De grandeur van vroeger is er niet verdwaald, maar heeft zijn weg gevonden in het heden. In Zeist treft u talloze landhuizen en kastelen, het ene nog mooier dan het andere. Met Slot Zeist als één van de vele hoogtepunten van de toch al zo prachtige Utrechtse Heuvelrug. Bent u op zoek naar een High Tea Adres in Zeist voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kunt u terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

HOTEL THEATER FIGI

Op zoek naar een leuke en geschikte locatie voor een high tea in de regio Utrecht? Dan ben je bij Hotel Theater Figi in Zeist aan het juiste adres. Kom genieten van een heerlijke high tea op het terras of in Walkart Park Restaurant. De high tea bestaat uit:

  • Zoete lekkernijen van onze patissiers.
  • Mini hartige hapjes.
  • Luxe mini broodjes zalm & kaas.
  • Soepje van het seizoen.
  • Geserveerd met diverse smaken thee (of koffie).

Naast het feit dat je er heerlijk kunt eten, is Hotel Figi ook een fijn viersterrenhotel midden in het centraal gelegen Zeist. Combineer je overnachting met een bezoek aan het theater of bioscoop. Verken Zeist of Utrecht en maak een prachtige fiets of wandeltocht door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Contactgegevens:
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS  Zeist
Naar de website figi