Domburg

Op zoek naar een High Tea Adres in Domburg voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

‘T BEGIN

Iedere dag bakken ze bij ‘t Begin – gelegen in het gezellige centrum van Domburg – zelf hun croissants, stokbroden, pistolets, ciabattas,  waldcorns, diverse meergranen en zuurdesem broodjes, appelflappen, kaasbroodjes, saucijzenbroodjes enz.

Als je minimaal 1 dag van te voren reserveert serveren zij een uitgebreide High Tea voor € 18,50 p.p met huisgemaakte scones en clotted cream, sandwiches, diverse zoetigheden, hartige taart en natuurlijk onbeperkt thee of koffie.

Wil je het iets uitgebreider of feestelijker, reserveer dan de High Tea ’t Begin voor € 24,50 p.p. Je krijgt dan een glaasje Prosecco vooraf, een soepje tussendoor en als dessert een mini coupe van hun heerlijke huisgemaakt ijs.

Contactgegevens:
‘t Begin Domburg
Markt 11
Domburg
Tel: 0118-580602
Naar de website 

 

Reacties

  1. Hallo,

    Ik zou graag willen reserveren voor de High Tea voor 3 personen. Ik heb jullie geprobeerd te bellen, maar jullie nummer is niet meer in gebruik. Mijn naam is Lijda Den Toonder. Zonder tegenbericht ziet u ons om half 2 vanmiddag.

    Groeten

    1. Het telefoonnummer klopte niet, het juiste nummer is: 0118-580602. Gelieve dit nummer even te bellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.