Zoetermeer

Op zoek naar een High Tea Adres in Zoetermeer voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE BAKKERSWINKEL

Bij De Bakkerswinkel kan je ontbijten, lunchen, high tea-en, koffie drinken en een taartje eten. Ook kan je bij hen een vergadering beleggen of een verjaardagsfeestje vieren. Je kan in sommige Bakkerswinkels zelfs trouwen. De Bakkerswinkel in Zoetermeer is gevestigd op een unieke locatie, opgeknapt en ingericht met hulp van hun vertrouwde ‘huisvormgever’ Piet Hein Eek. Zo is de inmiddels bekende echte ‘Bakkerswinkelstijl’ ontstaan en is De Bakkerswinkel een aangename, huiselijke plek om jezelf te verwennen met een heerlijk taartje of een lekkere lunch of om gewoonweg even te ‘ontsnappen’ aan de hectiek van de dag.

Gasten van alle leeftijden en achtergronden genieten van de Bakkerswinkel. Mensen voelen zich prettig in de ruimtes en komen vaak terug. Het is er gezellig, huiselijk, vertrouwd; een beetje een soort ‘tweede huis’. Wanneer ze weer vertrekken, zien ze er veel gelukkiger uit dan toen ze kwamen!

De Bakkerswinkel is een begrip – maar wist je dat de moeder van alle zeven vestigingen in Zoetermeer zit? De sfeer is er huiselijk, met schemerlampjes, bonte serviezen, weckpotten met jam en vitrinekasten van Piet Hein Eek. In de zomer is het goed toeven in de grote achtertuin. Hier begon het allemaal in 1981, en hier serveren ze nog steeds de allerlekkerste baksels en natuurlijk de heerlijkste high tea’s. Alles is huisgemaakt, tot de clotted cream toe.

Contactgegevens:
De Bakkerswinkel
Dorpsstraat 125
Zoetermeer
Tel.: 079-3163178
www.debakkerswinkel.nl