Schiedam

Op zoek naar een High Tea Adres in Schiedam voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

LE JARDIN SALON DE THE

Le Jardin Salon de Thé is gelegen aan de Dam in de authentieke binnenstad van Schiedam. Bij hen kun je genieten van luxe hapjes in een unieke Franse sfeer, bijvoorbeeld voor bepaalde gelegenheden, als er iets te vieren valt of natuurlijk gewoon zomaar. Tevens beschikken zij over een ruime tuin. In deze tuin is het net of je je in Frankrijk waant. Het terras is geheel in Franse stijl ingericht en het is omgeven door een mooie rustieke oude stadsmuur.

Heerlijk genieten bij Le Jardin Salon de Thé kan bij vele gelegenheden. Regelmatig verzorgen zij een luxe high-tea ter gelegenheid van bruiloften, babyshowers of voor verjaardagen.
Bovendien kunnen zij dit voor jouw organiseren in combinatie met een rondwandeling of rondvaart met de fluisterboot door de authentieke binnenstad van Schiedam.

Alle hapjes zijn vegetarisch en er zijn veel opties mogelijk.

High-Tea € 27,50 per persoon alleen groepen vanaf 6 personen. 

  • Muffins, brownies, mini tompouce, chocolade soes, een scone met jam en slagroom en een patisserie luxe gebakje (diverse smaken beschikbaar).
  • Een klein glaasje Jus d’orange.
  • Opgevulde wrap op een amuse lepeltje.
  • Een sandwich met zalm en een sandwich gezond.
  • Een stukje camembert met verse bieslook geserveerd op een bedje van sla met een Cherry tomaat.
  • Keuze uit verschillende heerlijke theesmaken.
  • Een amuse lepeltje met zalm en dille en een Amuse lepeltje met een geitenkaasje en roomkaas met provinciale kruiden.
  • Tweede gang met vier apart geserveerde luxe hapjes
  • Thee met keuze uit diverse heerlijke smaken

Tip) Le Jardin Salon de Thé biedt naast de culinaire specialiteiten ook een breed scala aan woningdecoratie aan. Ze bieden een groot aantal leuke cadeauartikelen, prachtig tafellinnen en exclusieve gastendoeken, handdoeken en badlaken.

Contactgegevens:
Le Jardin Salon de The
Dam 38
3111 BD Schiedam
010 273 54 24
06 1360 7526
Naar de website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.