Sliedrecht

Op zoek naar een High Tea Adres in Sliedrecht voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea, high beer of high wine. Alvast een gezellige middag gewenst!

HEEREN VAN SLYDREGT

Het vroegere stationsgebouw waarin Heeren van Slydregt is gevestigd is na een zeer grondige renovatie in volle glorie herrezen en wordt dankzij de sfeervolle inrichting ook wel ‘De Huiskamer van de Alblasserwaard’ genoemd. Het perron loopt nog steeds langs het gebouw waardoor de treinen letterlijk voor het restaurant stoppen. Het monumentale stationsgebouw ademt een sfeer van rust, gezelligheid en warmte uit. Aan de voorzijde benadrukken de markiezen en het terras de sfeervolle uitstraling en bij binnenkomst in de ruime entree word je hartelijk verwelkomd.

In dit sfeervolle gebouw kun je genieten van een heerlijke High Tea: genieten van een kop thee of koffie met een overdaad aan zoete en hartige lekkernijen. Maar ook van een High Wine: lekker ontspannen genieten van een goed glas wijn onder genot van een assortiment aan hartige koude en warme bites.

Contactgegevens:
Heeren van Slydregt
Stationsplein 8
3364 AM Sliedrecht
Tel: 0184-444888
Naar de website 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.