Broederkapel zet zichzelf in twee jaar op de kaart

broederkapel veghelSinds de opening twee jaar geleden staan samen beleven en genieten centraal in De Broederkapel in Veghel. Het restaurantconcept sluit naadloos aan op de traditie van het oude sfeervolle pand; de plek waar vroeger monniken samen leefden, werkten en baden. En dat bleef niet onopgemerkt. Steeds meer gasten uit het hele land weten de bijzondere kapel te vinden voor een genietmoment. De Broederkapel breidde haar openingstijden en haar aanbod in assortiment en arrangementen de afgelopen jaren dan ook flink uit. Het maakt de kapel tot een locatie voor elke bijzondere gebeurtenis, privé en zakelijk. 

Op het moment dat je de kapel binnenstapt, voel je de historie die het pand ademt. Twee jaar geleden startte de Broederkapel met een concept dat aansloot op die sfeer van samen zijn; samen proeven, genieten, delen en beleven van gerechtjes geserveerd op een etagère tijdens een High Tea of High Lunch. Gastvrouw Jill Witlox: “Het concept vormt de basis, dat breiden we vanuit het gedachtengoed uit met nieuwe activiteiten en producten, zoals seizoensproducten en de samenwerking die we zoeken met vaste partners uit Veghel en omstreken. Zo kun je bij ons nu ook terecht voor een lunch à la carte of borrel én bijzondere belevenissen: kinder- en vrijgezellenfeestjes, baby showers, walking en sharing diners, bruiloften en buffetten. Daarnaast worden er samen met professionals workshops over make-up, servies decoreren, bloemsierkunst en sieraden maken verzorgd. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zet de Broederkapel haar deuren wijd open om uit de dagelijkse routine in een creatieve en verrassende omgeving te vergaderen, lunchen of borrelen. Persoonlijke aandacht hebben we het afgelopen jaar nog meer centraal gesteld. Jouw speciale drankje, je lievelingsgerecht, we proberen aan alle wensen tegemoet te komen voor het ultieme genietmoment.”

Altijd smakelijk, vers en gezond, voor iedereen

De Broederkapel werkt met ambachtelijke en verse producten van het duurzame label De Guijt. En wil voor al haar gasten van betekenis zijn, daarom biedt zij een complete gluten-, lactose-, en tarwevrije High Tea aan.

Contacgegevens:
Broederkapel
Broedershof 98
5462 EG Veghel
T: 06 29 00 33 67
E: genieten@broederkapel.nl

Je kunt gratis parkeren in de Hoogstraat of op de parkeerplaats aan de Hoogstraat.
De Broederkapel te Veghel is centraal gelegen in Oost-Brabant tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *