Kadopagina.nl

Kadopagina.nl: Geef een High Tea cadeau!
kadopagina high tea

Wil je iemand echt verrassen? Geef een cadeaubon voor een High Tea op een unieke locatie. Geniet bijvoorbeeld van een High Tea op 135 meter hoogte. Dan heb je een uitzicht van wel 45 kilometer! Een hoger cadeau kan je niet geven! Of een High Tea op de SS Rotterdam? Of wellicht kan je iemand verrassen met een Arabische High Tea? Vind op Kadopagina.nl nog veel meer tips voor een High Tea Cadeau. Hier vindt u alleen héél bijzondere High Tea arrangementen.

De arrangementen worden aangeboden in de vorm van een mooie cadeaubon. Deze is een jaar geldig, zodat de ontvanger zelf een reservering kan maken wanneer het hem of haar uitkomt. De arrangementen zijn altijd helemaal compleet, zodat je niets meer hoeft bij te betalen. Anders is het natuurlijk geen cadeau!

Onder het motto “bijzondere mensen verdienen een bijzonder cadeau” probeert het enthousiaste team van Kadopagina.nl dagelijks de leukste cadeaus te vinden.
Sinds 1999 is Kadopagina.nl online. Kadopagina.nl is met een aanbod van meer dan 500 verschillende belevenis cadeaus meer dan 1,5 miljoen unieke bezoekers per jaar dé cadeaukenner bij uitstek.
De cadeaus die u op de website vindt, zijn het resultaat van een samenwerking tussen Kadopagina.nl en meer dan 250 prominente Nederlandse ondernemingen, zoals Circuitpark Zandvoort, het Kurhaus in Scheveningen, Hampshire hotels en vele anderen. Zo zijn u én de ontvanger van de cadeaubon verzekerd van een perfecte uitvoering.

Contactgegevens:
Kadopagina.nl
Business-center “Canaalstaete”
Kanaalweg 33
2903 LR Capelle a/d IJssel

Kantoortijden:
Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Tel. vanuit NL: 010 – 458.58.10
Tel. vanuit BE: 03 – 500.91.26
Fax: 010 – 458.74.77
E-mail: info@kadopagina.nl
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *