Kinder High Tea

Op zoek naar gezellige adresjes voor een kinder High Tea? Of wil je zelf een high tea organiseren voor het kinderfeestje van je dochter en ben je op zoek naar leuke ideeën. Op deze sites  staan hartstikke leuke recepten en foto’s: site 1,   site 2, site 3, Bij onderstaande locaties kun je terecht voor een kinder high tea:

Creightons Restaurant
Herenweg 109
1934 PB Egmond aan den Hoef
T. 0725070009
Naar de website 

De kids tea kost Euro 7,95 p.p. en is geschikt voor kindjes van 4 jaar t/m 12 jaar oud. De kids krijgen hun eigen mandje gevuld met: Sandwich met jam en kaas, muffin, zakje chips, stuk fruit, frisdrankje naar keuze en een verrassing.

Bakkerij Nagelkerke
Fenkelstraat 33
4731 JA Oudenbosch
Tel: 0165-330013
Naar de website 

De Kinder high tea kost € 6,65 p.p. en daarvoor krijgen ze thee of ranja, de kinderen mogen zelf een slagroomgebakje maken in de keuken, Mini tosti, een mini worstenbroodje, een Mini saucijsje, een Mini muffin, een Brownie, Smarties, Spekjes en Koekjes.

De Dolle Deel
Molenhoekweg 8a
7722 MD Hoonhorst (gemeente Dalfsen)
M. 06-28794425
Naar de website

Een High Tea is iets typisch Engels en wordt meestal gehouden door deftige dames en heren. Jullie gaan samen een heerlijke high tea maken met allerlei lekkere en zoete hapjes. Muffins, bonbons, sandwiches, fruittaartjes, appelflapjes en nog veel meer. De tafel mogen jullie dekken met echte Engelse kopjes, mooi servies en etagères. Voordat je aan tafel gaat moet je je natuurlijk wel even optutten met een mooie hoed, sjaal of ketting, of misschien wat oogschaduw en nagellak! Mochten er nog hapjes overblijven dan kun je deze mee nemen naar huis, zo kunnen je ouders misschien ook nog proeven van de door jou gemaakte high tea. (5-15 deelnemers) Kosten: €15,00 pp Het feestje duurt ongeveer 2,5 uur.

Hollandse Heerlijkheid
Middenbaan 24
2991 CT Barendrecht
Tel:  0180 623413
Naar de website 

In de lunchroom is het mogelijk om een feestelijke High Tea a Euro 12,50 p.p. (min 6 kinderen) voor kinderen te organiseren. De kinderen beginnen met het zelf maken van een lekker slagroom gebakje of cupcakes versieren . Daarna gaan ze terug naar de tafel om te smullen van hun eigen gebakje en tussendoor kunnen ze de cadeautjes uitpakken. Ondertussen wordt de high tea klaar gemaakt. De kinderen kunnen kiezen tussen thee of ranja. Verder op tafel komen heerlijke fruit spiesjes, kleine muffins, donuts, chocolade, cup cakejes, slagroom soesjes, brownies en sandwiches met ham en kaas. En alles geheel in kleur op  de kleine dames afgestemd. Kleine heren zijn natuurlijk ook welkom! Voor jongere kinderen is het vaak moeilijk om voor langere tijd stil te zitten. Onze tip: Zorg voor leuke activiteiten tussendoor zoals hints, fluister spelletjes, tekenen etc.

Theehuis de Karmeliet
Hertmerweg 49
7625 RH Zenderen
Tel: 074 2595060
Naar de website 

Voor de kleine kinderen serveren zij een gezellige “kinder high tea” met diverse lekkernijen. Prijs € 7,75 per kind. Ook is er een speelbos, waar ze zich kunnen vermaken.

PURE Tea & Taste
Mosselplaat 22
2134 WG  Hoofddorp
Tel: 06-49862111
Naar de website 

PURE’S Kinder High Tea met 2 keuzes:

– VERHUUR GEVULDE HIGH TEA MAND (9,50 p.p. vanaf 10 kinderen)
– GEDEKTE HIGH TEA TAFEL (12,50 p.p. vanaf 8 kinderen)

Naast de hapjes en drankjes inclusief kleurspullen en spelletje…
Optioneel met of zonder activiteit (armbandjes maken/make-uppen)
HAVE FUN !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *