Servies

Een mooi servies is goud waard. Je gebruikt het elke dag en dus geniet je er dagelijks van. Van oudsher wordt een mooi servies zeer gewaardeerd. Vroeger werd een mooi servies bij elkaar gespaard als uitzet. En in sommige families worden de oude serviezen van generaties terug nog steeds zeer gekoesterd en gewaardeerd.

PIP Studio

De schitterende servies collecties van PiP Floral en PiP Lovebirds zijn prachtig afgewerkt met speelse details en vrolijke kleurcombinaties. Als je het mooie servies combineert met het bijpassende tafeltextiel of met de leuke accessoires van PiP studio, dan is het plaatje helemaal compleet voor een stijlvolle High Tea.

 

BLOND AMSTERDAM

Het vrolijke en kleurrijke servies van blond amsterdam wordt ontworpen door twee vriendinnen uit Amsterdam. Elk product is uniek, zeer vrolijk gekleurd en haast onmisbaar om in huis te hebben. Het ‘Even bijkletsen’ servies van blond amsterdam werd zo populair dat de twee blond amsterdam vriendinnen hun kleine atelier hebben ingeruild voor een blond amsterdam winkel mét atelier! Inmiddels hebben ze meerdere collecties zoals I love Holland, Delfts Blond en Blondelicious.

 

MARJOLEIN BASTIN

Marjolein’s emotionele verbondenheid met alles dat in haar tuin kruipt, vliegt, groeit en bloeit komt duidelijk tot uiting in haar werk.  Juist de details die door de meeste mensen over het hoofd worden gezien blijken een inspiratie voor Marjolein.  De behoefte om mensen daarop attent te maken zorgt al ruim dertig jaar dat Marjolein druk aan haar tafel zit. Het servies van Marjolein Bastin heeft mooie sierlijke en gedetailleerde tekeningen van bloemen, vogels en andere beestjes. Met het servies van Marjolein Bastin haal je het buiten gevoel naar binnen.

 

WORLD OF JET

World of Jet serviezen kenmerkt zich door een verscheidenheid van stijlen gecombineerd met een fantastisch natuurlijk kleurgebruik. Het mooie  servies is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Complete serviezen met de mooiste illustraties en effen basis servies om mee te combineren. Bij World of Jet koop je bekers, koffiekopjes, de mooiste schalen, dinerborden, ontbijtborden en de leukste accessoires voor in de keuken en op tafel.

 

LILY’S CUPCAKES

Hou je van een onschuldige uitstraling op je servies? Laat je dan verrassen door het Lily’s Cupcake servies. Het zoetgekleurde servies slaagt erin een extra plezierige sfeer in uw woonkamer te creëren. Voorbeelden zijn: kleine lichtblauwe mokken en kopjes met veel maar schattige cupcake afdrukken. Ook de kleur lichtroze ontbreekt niet bij de Lily’s Cupcakes borden en melkkannen.

 

 

ROOM SEVEN

Room Seven servies is ontworpen door Brechtje Olsthoorn, de dochter van de oprichters van Oilily. Het is haar elegant vormgegeven ‘droomservies’, waarvoor ze inspiratie haalde uit verre reizen, antiekzaken en rommelmarkten. De eerste collectie heet ‘Winter Poppy’, naar de weelderige bloem die de serviesartikelen siert. Room Seven servies is uitgebracht in zowel drukke als rustige prints en in kleuren die op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor combineer je het Room Seven servies moeiteloos om een kleurrijk, fantasievol geheel te creëren. De elegante vormen in combinatie met kleurrijke, sierlijke prints maken dit servies erg geliefd.

LD BY LITTLE DIVA

Het concept LD by Little Diva staat voor de hedendaagse jonge vrouw die geniet van het leven. Het servies van Little Diva valt op door haar vrouwelijke vormen, opvallende kleuren en speelse teksten.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *