Servies

Een mooi servies is goud waard. Je gebruikt het elke dag en dus geniet je er dagelijks van. Van oudsher wordt een mooi servies zeer gewaardeerd. Vroeger werd een mooi servies bij elkaar gespaard als uitzet. En in sommige families worden de oude serviezen van generaties terug nog steeds zeer gekoesterd en gewaardeerd.

PIP Studio

De schitterende servies collecties van PiP Floral en PiP Lovebirds zijn prachtig afgewerkt met speelse details en vrolijke kleurcombinaties. Als je het mooie servies combineert met het bijpassende tafeltextiel of met de leuke accessoires van PiP studio, dan is het plaatje helemaal compleet voor een stijlvolle High Tea.

BLOND AMSTERDAM

Het vrolijke en kleurrijke servies van blond amsterdam wordt ontworpen door twee vriendinnen uit Amsterdam. Elk product is uniek, zeer vrolijk gekleurd en haast onmisbaar om in huis te hebben. Het ‘Even bijkletsen’ servies van blond amsterdam werd zo populair dat de twee blond amsterdam vriendinnen hun kleine atelier hebben ingeruild voor een blond amsterdam winkel mét atelier! Inmiddels hebben ze meerdere collecties zoals I love Holland, Delfts Blond en Blondelicious.

ROOM SEVEN

Room Seven servies is ontworpen door Brechtje Olsthoorn, de dochter van de oprichters van Oilily. Het is haar elegant vormgegeven ‘droomservies’, waarvoor ze inspiratie haalde uit verre reizen, antiekzaken en rommelmarkten. De eerste collectie heet ‘Winter Poppy’, naar de weelderige bloem die de serviesartikelen siert. Room Seven servies is uitgebracht in zowel drukke als rustige prints en in kleuren die op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor combineer je het Room Seven servies moeiteloos om een kleurrijk, fantasievol geheel te creëren. De elegante vormen in combinatie met kleurrijke, sierlijke prints maken dit servies erg geliefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *