Theewinkeltjes

Wil je graag een High Tea organiseren en ben je op zoek naar speciale thee. Neem dan een kijkje op de sites van onderstaande webshops. Zij bieden je heel veel keuze aan theesoorten.

THEEMOMENT24

Theemoment24 is een online theewinkel met een ruim assortiment van
diverse losse thee soorten waaronder groene thee, zwarte thee, witte
thee en kruidenthee. Naast de heerlijke pure smaken zijn er tevens vele
theemelanges beschikbaar. De melanges zijn niet standaard maar bestaan
uit verrassende combinaties die zeer gewaardeerd worden. Daarnaast vindt
je alle benodigde informatie op de site waardoor thee bestellen heel
eenvoudig wordt.

FOUR LEAVES

Four Leaves is een sfeervolle winkel in het hart van Amsterdam waar een groot aantal theesoorten van enkele gerenommeerde Europese theehuizen worden verkocht, bijvoorbeeld van het Parijse theehuis Theodor. Verder verkopen we een groot aantal andere artikelen om uw theebeleving compleet te maken!

TEABAR

Nederland en thee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds de Gouden Eeuw voeren Nederlandse koopvaardijschepen thee uit het verre oosten aan. Sinds deze tijd kunnen we niet meer zonder en is de consumptie van thee explosief gestegen. Een belangrijke ontwikkeling op de Nederlandse theemarkt is de steeds ruimer wordende keuze uit het assortiment van thee en kruidenmelanges. Thee wordt in diverse variaties aangeboden. Te denken valt aan zwarte, groene, witte thee en thee waaraan de meest uiteenlopend vruchtenbestanddelen zijn toegevoegd.

Thee is een reis die iedereen een unieke ervaring biedt. Want er zijn duizenden soorten, duizenden smaken en evenzoveel manieren van zetten, waardoor thee een oneindige wereld is. China, India, Ceylon… onze theekaart is zeer uitnodigend om de verschillende gebieden van herkomst te ontdekken. De vele mooie soorten thee hebben geen waarde als ze niet uw smaak zijn. Het is belangrijk een thee te ontdekken, die geschikt is voor het juiste moment. Die voldoet aan uw stemming en uw wensen. Daarom zijn alle theeën per categorie ingedeeld. We hebben onderscheidt gemaakt in zwarte thee (iets voller van karakter) en groene- en witte thee (lichter en subtieler). Wanneer juist van een infusie wilt genieten die geen theïne bevat, kunt u kiezen voor rooibos of kruidenthee. In onze webwinkel hebben we een brede selectie hand geplukte thee, zowel los als in zakjes. Voor de zakjes hebben we gekozen voor Revolution Tea. Deze zeer toegankelijke thee heeft erg goede blends en is zeer gemakkelijk in gebruik.

TEASPECIALS

Tea Specials verkoopt al sinds 2008 alles op het gebied van thee en thee cadeaus. Wij zijn gespecialiseerd in theebloemen en originele cadeaus. Ook hebben wij een grote mooie collectie glazen theepotten en theeglazen. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds drinkt ze thee, het liefste unieke soorten in bijzondere vormen. Christine heeft een passie voor thee. In 2008 kwam ze in aanraking met theebloemen, en ze zag direct dat dit product de Nederlandse markt zou gaan veroveren. Ze selecteert alleen de allerbeste theebloemen, cadeaus en accessoires. Bovendien krijgt elke bestelling van haar de aandacht die het verdient: zorgvuldig verpakt, tijdig verzonden en, indien gewenst, als cadeau aangeboden.

LEGENDS

Ontdek de fascinerende thee legendes! …en de verhalen van de authentieke en fantasievolle Legends thee. Legends thee komt van de beste plantages over de hele wereld. De melanges bestaan uit mooi zichtbare ‘whole leaf tea’, pure kruiden, specerijen, bloesems en gedroogde vruchten. Ze zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Legends thee neemt u mee op ontdekkingstocht naar de bijzondere verhalen achter thee. Over andere tijden, verre oorden en echte helden.

THEEXPRESS

Een unieke thee webwinkel met een grote keuze aan losse thee zoals, Rooibos thee, Groene thee, Kruiden thee, Zwarte thee, Witte thee, Theebloemen, Biologische thee, Bamboe thee, Vruchten thee en nog veel meer. Heeft u speciale Thee cadeau wensen zoals het zelf samen stellen van thee pakketten voor een speciale gelegenheid, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

BETJEMAN & BARTON

In 1919 vertrekt Engelsman Arthur Betjeman na een uitvoerige theestudie naar Parijs en opent daar zijn eerste theewinkel. Al snel komt hij in contact met Percy Barton en de twee besluiten samen in zaken te gaan: Betjeman & Barton is geboren. Arthur en Percy introduceren de Engelse manier van theedrinken in Parijs, maar moeten natuurlijk rekening houden met de Franse smaak. Het unieke karakter van Betjeman & Barton vormt zich; het theehuis vindt een balans tussen de pure en gedistingeerde Engelse opvatting en de avontuurlijke Franse smaak die altijd op zoek is naar nieuwe smaaksensaties. Tegenwoordig zijn er meer dan twintig Betjeman & Barton winkels over de hele wereld. De echte theeliefhebber kan bij ons zijn of haar hart ophalen en kennismaken met verschillende soorten thee en alles wat daar mee te maken heeft.

ENGLAND’S PRIDE

In ons Assortiment webshop vindt u diverse soorten zwarte-, groene-, witte- en rooibos thee, theetoebehoren en heerlijke specialiteiten zoals o.a. fudge, diverse chocolades, limonades en Engelse ciders en natuurlijk echte Engelse Clotted Cream van Rodda’s.

THEEBLOEMEN

“De ultieme thee sensatie! Een Theebloem laat u thee ervaren als nooit tevoren. Pure groene thee soorten, met de hand gemaakt, zorgen voor de ultieme thee beleving.
Elke theebloem zorgt voor een nieuwe thee sensatie. Een lust voor het oog, sensationeel van smaak. Enjoy!”

THEE VAN SANDER

De thee van Sander komt uit China. Het wordt uitgekozen door een gepassioneerd importeur op basis van kwaliteit en prijs/kwaliteitsverhouding. Het is makkelijk thee te vinden in China, iets moeilijker om goede thee te vinden maar het allermoeilijkst goede thee voor ook nog een goede prijs te vinden. Daar is kennis voor nodig en contacten in China. Dat maakt het verschil in de thee die voor u beschikbaar is.De thee is:

  • onvermengd ‘single origin’
  • zonder kunstmatige toevoegingen
  • heel blad
  • handgemaakt op kleine schaal.

Zijn er soorten gegeurd, dan is dan gebeurt op een pure manier en volgens lange traditie. Met bloemen die iets toevoegen aan de gebruikte thee, niet om thee van mindere kwaliteit letterlijk te verbloemen. De thee van Sander is gemaakt door een theemaker die ook op dit moment ergens in China naar eigen inzicht thee aan het maken is. Om de thee te creëren die hij in z’n hoofd heeft zitten. Hij hoopt dat u er blij mee bent.

HOTSOUP THEE

In november 2006 hebben we onze eerste theebloemen mee uit Shanghai genomen, we waren gelijk verkocht. Niet de display tea, die je op elke straathoek kan vinden, maar de echte Blooming tea, om te drinken! We besloten deze bijzondere kunstwerkjes te gaan importeren en op de markt te brengen. Omdat wij onze producten nauwlettend in de gaten houden, zijn we in november 2007 terug gegaan naar China om een bezoek te brengen aan onze leverancier, de theeplantages en de plekken waar onze theebloemen gemaakt worden. Onze leverancier bleek een jonge man te zijn die met vergelijkbaar enthousiasme en passie zijn zaak regelt als wij. De theetuinen die we met hem bezochten, bleken verspreid in de heuvels te liggen. We waren aangenaam verrast om het Green Food logo aan te treffen op de dozen waarin de theebloemen verpakt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *