Theewinkeltjes

Wil je graag een High Tea organiseren en ben je op zoek naar speciale thee. Neem dan een kijkje op de sites van onderstaande webshops. Zij bieden je heel veel keuze aan theesoorten.

MAYATEA

Bent u bekend met MayaTea? Als u op zoek bent naar kwaliteitsthee, dan bent u bij MayaTea aan het juiste adres. De echte theeliefhebbers kijken niet verder maar bestellen de verschillende kwaliteitstheeën bij MayaTea. Het bedrijf is gestart in 2014, in dat jaar werd de webshop opgestart. In de webshop kunt u meer dan 130 verschillende theesoorten vinden. Het assortiment is dus enorm uitgebreid!

TEA-ADVENTURE

Tea-Adventure werd in 2007 door Renco Verhoef en Reinout Dijkstra opgericht om losse kwaliteits thee makkelijker verkrijgbaar te maken in Nederland en deze losse thee te promoten. Tea-Adventure koopt rechtstreeks losse handgeplukte pure thee uit China in, bij de theeplantages, waarbij  ze letten op biologische productie en goede arbeidsomstandigheden.

HOUSE OF TEA

Welkom bij dé theewinkel van Nederland. Hier kan je online de beste en lekkerste thee bestellen voor een scherpe prijs. We leveren uit (eigen) voorraad dus vandaag voor 17:00 besteld, is morgen in huis!

FOUR LEAVES

Four Leaves is een sfeervolle winkel in het hart van Amsterdam waar een groot aantal theesoorten van enkele gerenommeerde Europese theehuizen worden verkocht, bijvoorbeeld van het Parijse theehuis Theodor. Verder verkopen we een groot aantal andere artikelen om uw theebeleving compleet te maken!

TEABAR

Nederland en thee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds de Gouden Eeuw voeren Nederlandse koopvaardijschepen thee uit het verre oosten aan. Sinds deze tijd kunnen we niet meer zonder en is de consumptie van thee explosief gestegen. Een belangrijke ontwikkeling op de Nederlandse theemarkt is de steeds ruimer wordende keuze uit het assortiment van thee en kruidenmelanges. Thee wordt in diverse variaties aangeboden. Te denken valt aan zwarte, groene, witte thee en thee waaraan de meest uiteenlopend vruchtenbestanddelen zijn toegevoegd.

VROUWTJE THEELEPEL

Vrouwtje Theelepel is gek op thee drinken! Niets ontspant beter dan met een kop thee, of liever nog een hele pot, op de bank te ploffen en even een moment voor jezelf te nemen.Vrouwtje Theelepel gunt iedereen dat warme, knusse en gezellige moment van een kopje thee en heeft daarom een webshop opgezet met vooral heel veel soorten thee.Voor iedere theedrinker hebben we een passende thee.

THEE ONLINE

Thee Online verkoopt groene thee van de allerbeste kwaliteit uit Japan. In Japan wordt uitsluitend groene thee gemaakt, dit verschilt met andere thee producerende landen, waar zwarte thee een belangrijk product is. Doordat Japan zich uitsluitend op de groene thee heeft toegelegd, komt hier de groene thee van de hoogste kwaliteit vandaan. Thee Online selecteert voor u uitsluitend thee uit de Uji regio nabij Kyoto , waar de beste thee van Japan vandaan komt. Onze uitmuntende thee wordt u nu exclusief aangeboden!

DAMES VAN DE THEE

Thee is een reis die iedereen een unieke ervaring biedt. Want er zijn duizenden soorten, duizenden smaken en evenzoveel manieren van zetten, waardoor thee een oneindige wereld is. China, India, Ceylon… onze theekaart is zeer uitnodigend om de verschillende gebieden van herkomst te ontdekken. De vele mooie soorten thee hebben geen waarde als ze niet uw smaak zijn. Het is belangrijk een thee te ontdekken, die geschikt is voor het juiste moment. Die voldoet aan uw stemming en uw wensen. Daarom zijn alle theeën per categorie ingedeeld. We hebben onderscheidt gemaakt in zwarte thee (iets voller van karakter) en groene- en witte thee (lichter en subtieler). Wanneer juist van een infusie wilt genieten die geen theïne bevat, kunt u kiezen voor rooibos of kruidenthee. In onze webwinkel hebben we een brede selectie hand geplukte thee, zowel los als in zakjes. Voor de zakjes hebben we gekozen voor Revolution Tea. Deze zeer toegankelijke thee heeft erg goede blends en is zeer gemakkelijk in gebruik.

TEAWITCH

Als je op zoek bent naar een speciale thee, dan ben je hier op de juiste plek.
Thee is goed voor je lichaam én je geest. Er is niets heerlijkers dan met een kopje heerlijke thee op de bank te kruipen en te genieten. Met de vele heerlijke losse theesoorten die er zijn kun je ook een gezellige high tea party voor je vriendinnen  organiseren.

TEASPECIALS

Tea Specials verkoopt al sinds 2008 alles op het gebied van thee en thee cadeaus. Wij zijn gespecialiseerd in theebloemen en originele cadeaus. Ook hebben wij een grote mooie collectie glazen theepotten en theeglazen. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds drinkt ze thee, het liefste unieke soorten in bijzondere vormen. Christine heeft een passie voor thee. In 2008 kwam ze in aanraking met theebloemen, en ze zag direct dat dit product de Nederlandse markt zou gaan veroveren. Ze selecteert alleen de allerbeste theebloemen, cadeaus en accessoires. Bovendien krijgt elke bestelling van haar de aandacht die het verdient: zorgvuldig verpakt, tijdig verzonden en, indien gewenst, als cadeau aangeboden.

EENHOORN KOFFIE EN THEE

De producten van De Eenhoorn zijn verkrijgbaar via deze website. Een virtueel kijkje in de keuken van De Eenhoorn kan een echt bezoek natuurlijk niet vervangen. De Eenhoorn ontvangt u graag op onze lokatie in Kampen.

LEGENDS

Ontdek de fascinerende thee legendes! …en de verhalen van de authentieke en fantasievolle Legends thee. Legends thee komt van de beste plantages over de hele wereld. De melanges bestaan uit mooi zichtbare ‘whole leaf tea’, pure kruiden, specerijen, bloesems en gedroogde vruchten. Ze zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Legends thee neemt u mee op ontdekkingstocht naar de bijzondere verhalen achter thee. Over andere tijden, verre oorden en echte helden.

THEEXPRESS

Een unieke thee webwinkel met een grote keuze aan losse thee zoals, Rooibos thee, Groene thee, Kruiden thee, Zwarte thee, Witte thee, Theebloemen, Biologische thee, Bamboe thee, Vruchten thee en nog veel meer. Heeft u speciale Thee cadeau wensen zoals het zelf samen stellen van thee pakketten voor een speciale gelegenheid, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee!

BETJEMAN & BARTON

In 1919 vertrekt Engelsman Arthur Betjeman na een uitvoerige theestudie naar Parijs en opent daar zijn eerste theewinkel. Al snel komt hij in contact met Percy Barton en de twee besluiten samen in zaken te gaan: Betjeman & Barton is geboren. Arthur en Percy introduceren de Engelse manier van theedrinken in Parijs, maar moeten natuurlijk rekening houden met de Franse smaak. Het unieke karakter van Betjeman & Barton vormt zich; het theehuis vindt een balans tussen de pure en gedistingeerde Engelse opvatting en de avontuurlijke Franse smaak die altijd op zoek is naar nieuwe smaaksensaties. Tegenwoordig zijn er meer dan twintig Betjeman & Barton winkels over de hele wereld. De echte theeliefhebber kan bij ons zijn of haar hart ophalen en kennismaken met verschillende soorten thee en alles wat daar mee te maken heeft.

HARNEY & SONS FINE TEAS

Thee van Harney & Sons uit New York is thee van absoluut topniveau. Alleen de hoogste kwaliteit thee wordt geselecteerd door Harney & Sons. In combinatie met de fantastische melanges (maar ook single origins) vormt dit de basis van het heerlijke kopje thee waar u van kunt genieten. Harney & Sons Tea is reeds verkozen tot de beste thee ter wereld en ontving eerder al de “Top London Afternoon Tea Award” van de “United Kingdom Tea Council”. Het betreft het gehele aanbod van Harney & Sons. Zoals de kwaliteit van de thee, de service van Harney & Sons, de prijs-kwaliteitverhouding van de thee en de verpakkingen.

THEELUST

Een webshop met zowel losse thee als een aantal goede kwaliteitsmerken zoals: Numi thee Hari Tea Shoti Maa Higher Living Theelust is in 2012 gestart. Theelust is gestart uit een hobby maar ook omdat er op het gebied van thee vrijwel geen goede webshops zijn. Theelust staat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Daarom zoeken we continu naar de beste producten en proberen deze zo voordelig mogelijk in te kopen.

ENGLAND’S PRIDE

In ons Assortiment webshop vindt u diverse soorten zwarte-, groene-, witte- en rooibos thee, theetoebehoren en heerlijke specialiteiten zoals o.a. fudge, diverse chocolades, limonades en Engelse ciders en natuurlijk echte Engelse Clotted Cream van Rodda’s.

THEEBLOEMEN

“De ultieme thee sensatie! Een Theebloem laat u thee ervaren als nooit tevoren. Pure groene thee soorten, met de hand gemaakt, zorgen voor de ultieme thee beleving.
Elke theebloem zorgt voor een nieuwe thee sensatie. Een lust voor het oog, sensationeel van smaak. Enjoy!”

FRESH LEAFS

FreshLeafs.nl, de naam zegt het al “verse blaadjes”.
 Samen met de door ons geselecteerde leveranciers halen wij alleen de beste kwaliteit thee van de theevelden af en wordt er nauw samengewerkt met de producenten, één ieder ontvangt zijn eerlijke deel. Door de gezamenlijke inkoop kunnen wij onze theesoorten tegen een laag tarief aanbieden, welke sterk concurrerend is met de kant en klare verpakte thee uit de supermarkt. Maar zeg nu zelf “Er gaat niets boven een vers kopje thee, met alleen natuurlijke ingrediënten”. Wij streven ernaar continu een sterk wisselend aanbod te hebben van heerlijke variaties buiten onze vaste producten om.

THEE VAN SANDER

De thee van Sander komt uit China. Het wordt uitgekozen door een gepassioneerd importeur op basis van kwaliteit en prijs/kwaliteitsverhouding. Het is makkelijk thee te vinden in China, iets moeilijker om goede thee te vinden maar het allermoeilijkst goede thee voor ook nog een goede prijs te vinden. Daar is kennis voor nodig en contacten in China. Dat maakt het verschil in de thee die voor u beschikbaar is.De thee is:

  • onvermengd ‘single origin’
  • zonder kunstmatige toevoegingen
  • heel blad
  • handgemaakt op kleine schaal.

Zijn er soorten gegeurd, dan is dan gebeurt op een pure manier en volgens lange traditie. Met bloemen die iets toevoegen aan de gebruikte thee, niet om thee van mindere kwaliteit letterlijk te verbloemen. De thee van Sander is gemaakt door een theemaker die ook op dit moment ergens in China naar eigen inzicht thee aan het maken is. Om de thee te creëren die hij in z’n hoofd heeft zitten. Hij hoopt dat u er blij mee bent.

HOTSOUP THEE

In november 2006 hebben we onze eerste theebloemen mee uit Shanghai genomen, we waren gelijk verkocht. Niet de display tea, die je op elke straathoek kan vinden, maar de echte Blooming tea, om te drinken! We besloten deze bijzondere kunstwerkjes te gaan importeren en op de markt te brengen. Omdat wij onze producten nauwlettend in de gaten houden, zijn we in november 2007 terug gegaan naar China om een bezoek te brengen aan onze leverancier, de theeplantages en de plekken waar onze theebloemen gemaakt worden. Onze leverancier bleek een jonge man te zijn die met vergelijkbaar enthousiasme en passie zijn zaak regelt als wij. De theetuinen die we met hem bezochten, bleken verspreid in de heuvels te liggen. We waren aangenaam verrast om het Green Food logo aan te treffen op de dozen waarin de theebloemen verpakt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *