Mayatea

green-merlin-dreamsBent u bekend met MayaTea? Als u op zoek bent naar kwaliteitsthee, dan bent u bij MayaTea aan het juiste adres. De echte theeliefhebbers kijken niet verder maar bestellen de verschillende kwaliteitstheeën bij MayaTea. Het bedrijf is gestart in 2014, in dat jaar werd de webshop opgestart. In de webshop kunt u meer dan 130 verschillende theesoorten vinden. Het assortiment is dus enorm uitgebreid!

Natuurlijke thee
Wist u dat wij alleen maar natuurlijke thee verkopen, zonder toevoeging van chemische en kunstmatige stoffen? Onze thee is dus puur natuur. Niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor het milieu! In ons assortiment kunt u een ruim aanbod aan theeën vinden. Zo kunt u onder andere natuurlijke witte, zwarte en groene thee, oolong, pu-erh en rooibos thee in ons assortiment terugvinden. Ervaar de kracht van onze natuurlijke theeën!

Theebloemen
Naast de losse theesoorten kunt u ook bij MayaTea terecht voor de zogenaamde theebloemen. Deze krachtige bloemen creëren een heerlijke thee en zijn ook nog eens mooi om naar te kijken. Vooral als u gasten op bezoek heeft kunt utheebloemen-cadeau-set-a in een doorzichtige theepot een theebloem plaatsen. Diegene die het nog nooit eerder hebben gezien zullen opkijken van de prachtige theebloem!

Netjes verpakt
De thee die u bestelt wordt uiteraard netjes verpakt. In de speciale zakjes vindt u 50, 100 of 200 gram thee terug. U kunt uiteraard zelf bepalen in welke hoeveelheid u een theesoort besteld. Groot voordeel is de bereidingswijze die vermeld wordt op de verpakking. Zo kunt u precies zien hoe de thee bereidt moet worden.

Vernieuwend
Natuurlijk komen er steeds weer nieuwe smaken thee bij. Wij spelen hier graag op in. Wij raden u dan ook aan om de webshop van MayaTea regelmatig in de gaten te houden. Zo kunt u direct nieuwe smaken bestellen als wij deze op hebben genomen in ons assortiment. Het maakt niet uit of u van rooibos, witte, groene of zwarte thee houdt, al deze soorten kunt u bij MayaTea bestellen.

Contactgegevens:
MayaTea.nl
Burgemeester van Loonstraat 8
3471CT Kamerik
T: 06-24925359
E: info@mayatea.nl
Naar de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *