TOP 5 HIGH TEA ADRESJES ANTWERPEN

Vroeger had je nog maar weinig locaties in Antwerpen waar je kon genieten van een high tea. Gelukkig is dat veranderd. Op steeds meer plekken in Antwerpen kun je terecht voor een uitgebreide high tea of afternoon tea. Ik heb 5 high tea adresjes in Antwerpen voor jullie verzameld waar ze een heerlijke high tea serveren. Leuk om te combineren met een dagje shoppen of een leuke fotozoektocht door Antwerpen.

HIGH TEA DUKE OF ANTWERP

De ‘Duke of Antwerp’ is een authentieke gastropub gelegen aan de Keyserlei, vlakbij het tot ‘mooiste treinstation’ van de wereld uitgeroepen Centraal Station. In het hart van het diamantkwartier en op wandelafstand van de belangrijkste toeristische attracties zoals de ZOO, het Diamant Museum en de bruisende winkels om en rond de Meir.

In het sfeervolle interieur van de Duke of Antwerp kun je – dagelijks tussen 14.00 en 17.00 uur genieten – van een heerlijke luxe High Tea. Deze bestaat o.a. uit:

  • selectie van sandwiches met zalm, carpaccio en kip met kaas
  • Huisgemaakte scones met Devonshire clottes cream en aardbeienjam
  • Huisgemaakte patisserie
  • Thee
  • Koffie/warme chocolade
luxe high tea duke of antwerp keyserley antwerpen

Contactgegevens:
Duke of Antwerp
de Keyserlei 29
2018 Antwerpen
info@dukeofantwerp.be
T. +32 3 201 59 89

HIGH TEA SALON DE THE CLAUDE

Het chicque Salon de The ligt in het historische hart van Antwerpen, op het prachtige Hendrik Conscience Plein. De plek waar mode, kunsten, gastronomie en een prachtige architectuur een invulling geven aan het begrip: Savoir Vivre!

De eigenaar Claude de Burie wil zijn gasten graag laten herontdekken wat rust, schoonheid en gastvrijheid betekent onder het genot van de bekroonde Afternoon Tea!

De Lazy Afternoon tea bestaat uit een feestelijke middag met thee, koffie, sandwiches, scones, cream, jam en taartjes van de patisserie Delrey.

De sandwiches worden met grote zorg belegd met zalm, eiersalade en gepikkelde kip. De versgebakken scones worden met home made cream en jams geserveerd.

Met de verfijnde taartjes van de veelgeprezen patisserie Delrey ronden jullie je high tea af.

Koffie en thee worden doorlopend geserveerd.

Op zaterdag en zondag zijn er 3 tea’s, namelijk van 12.00-14.00, 14.00-16.00 en van 16.00-18.00 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je doorlopend een high tea bestellen vanaf 13.00 uur.

afternoon tea salon de the claude antwerpen hendrik conscienceplein

Contactgegevens:
Salon de The Claude
Hendrik Conscienceplein 5
2000 Antwerpen
Tel: 0032-32370501

HIGH TEA DOMESTIC

Domestic is begonnen als een bakkerij en kruidenierszaak en staat al jarenlang garant voor ambachtelijke topproducten. Ze bakken authentieke broden met dikke korst, krokante baguettes en bolletjes, smeuïge croissants, zoete brioches, smakelijke koeken en heerlijke taarten.

Op de bovenste verdieping van het prachtige historisch pand in de Lange Gasthuisstraat kun je genieten van een heerlijke high tea.

Via een trap in de bakkerij bereik je de stijlvolle bovenverdieping die bestaat uit twee prachtige theesalons. Aan de voorzijde van het pand bevind zich de gouden salon, en aan de achterzijde het intieme poederroze salon. Beide prachtige gedecoreerd met fluwelen poefs en stoelen. Het perfecte plaatje om te genieten van een high tea thee vergezeld van overheerlijke sandwiches, scones en zoete lekkernijen.

Van dinsdag tot zaterdag en de 1e zondag van de maand (koopzondag) kun je van 11.00 tot 18.00 uur genieten van een heerlijke, uitgebreidere high-tea.

high tea domestic lange gasthuisstraat antwerpen

Contactgegevens:
Domestic
Lange Gasthuisstraat 5
2000 Antwerpen
t. 0032-3 500 05 68

​HIGH TEA TEAROOM LINTS

Tearoom Lints is begonnen als kleine bakkerij en inmiddels uitgegroeid tot een topzaak in Antwerpen voor patisserie, brood en chocoladecreaties. De patisserie van de eigenaren Eddy en zijn vrouw Kathleen heeft een ruim aanbod waar kwaliteit en versheid centraal staat. Behalve het brood, koffiekoeken en boterkoekjes worden ook taarten, pralines en ijs vers gemaakt.

Naast een bakkerij heeft Lints ook een tearoom. Van dinsdag tot zondag kun je in de namiddag terecht voor een heerlijke high tea. Denk bijvoorbeeld aan lekkere soirée gebakjes, hartige lekkernijen en natuurlijk ook koffie of thee. Bij goed weer kun je op het terras genieten van je high tea.

Contactgegevens:
Thearoom Lints
Vleminckveld 68
2000 ANTWERPEN
Telefoon: 0032-3 226 91 34
E-mail: info@lints.be

HIGH TEA THE ANTWERP TEA PARTY

The Antwerp Tea Party bestaat sinds 2015 en is een theewinkel en tearoom, waar je een uitgebreide selectie van meer dan 300 kwaliteitstheeën vindt.

Bij The Antwerp Tea Party kun je – ook buiten de gewone openingsuren – genieten van een high tea in een rustige, sfeerrijke setting, en even helemaal tot rust komen. Omdat zij verse ingrediënten gebruiken, is reserveren per mail noodzakelijk.

high tea the antwerp tea party paardenmarkt antwerpen

Contactgegevens:
The Antwerp Tea Party
Paardenmarkt 69-71
2000 Antwerpen
Telefoon: 0479 30 44 54
Mail: theantwerpteaparty@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.