High Tea Catering

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, baby-borrel, vrijgezellenfeest, receptie, of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriend(inn)en, collega’s of familie? Als je eens wat anders wilt, dan anders dan is de High Tea een echte aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. In deze rubriek vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de betreffende provincie.
Alvast een fijne dag gewenst!
7 redenen om uw cateringbedrijf te promoten via Hightea-Adresjes.nl

1. We bieden de bezoeker een totaaloverzicht van HighTea-locaties in geheel Nederland.
2. We richten ons op een brede doelgroep, gericht op alle leeftijden met de nadruk op een vriendinnenuitje, zussendag, personeelsuitje, babyborrel, kraamfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest of familiedag.
3. Vele bezoekers weten onze site te vinden via de zoekmachines.
4. Door een vermelding op onze site, wordt ook uw website beter geoptimaliseerd in de zoekmachines.
5. Bezoekers kunnen direct doorklikken naar uw website en desgewenst contact met u opnemen door te bellen of een email te sturen.
6. HighTea-Adresjes heeft de grootste database met HighTea-locaties in Nederland.
7. HighTea-Adresjes is 24 uur per dag te bereiken, 7 dagen per week.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *