Gelderland

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Gelderland.

ROSE CATERING

Rose Catering’s specialiteit, de Ierse High Tea is al meer dan 5 jaar een regelrechte voltreffer bij alle klanten! Bovendien hebben zij verschillende High Tea soorten. Een complete high tea bij je thuis of op kantoor is er al vanaf Euro 16,00 p.p.. Rose catering levert alles voor een heerlijke high tea kant en klaar op etageres aan. Je hoeft alleen nog maar water te koken voor de thee. Een Classic High Tea bestaat uit 4 verschillende huisgemaakte zoete en hartige hapjes zoals scones met boter, jam en clotted cream, brownies, carrot cake en merengue met mascarpone of chocolade mousse. De hartig hapjes bestaan uit Quiche lorraine, Iers brood met zalm of tonijn salade, salad sandwiches, witlof gevuld met huisgemaakte Potato salad. Verschillende Twinings thee soorten, suiker, melk en houten en/of zilveren etageres. De Classic high tea word bezorgd vanaf 15 personen.

Contactgegevens:
Rose Catering
Waaldijk 65a
4214EH, Vuren
Telefoon: 0183-638613
Gsm: 06-46446133

STERRENCATERING

Een typisch Engels gebruik dat in Nederland tegenwoordig ook steeds meer in opkomst is, de High Tea. Tijdens een High Tea kunt u genieten van verschillende zoete en hartige lekkernijen, uiteraard onder het genot van een lekker kopje thee. Het is mogelijk om uw High Tea compleet door ons te laten verzorgen, zodat alles u uit handen genomen wordt. Wij zorgen voor u en uw gasten! Een High Tea bestellen is echter ook mogelijk, de verschillende lekkernijen worden dan bij u afgeleverd, evenals de eventueel benodigde materialen.

Contactgegevens:
Sterren Catering
Hogeweg 3
4181 AK Waardenburg (Geldermalsen)
Tel.: 06 – 22 95 94 91

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *