Noord-Holland

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Noord-Holland.

DE KEUKEN VAN TANTE CORNELIA

De Keuken van Tante Cornelia verzorgt High Tea catering in Noord-Holland, op een door jou gekozen locatie. Je kunt een Tea bijvoorbeeld bij je thuis of op het werk laten plaatsvinden, en in de zonnige zomermaanden is de tuin natuurlijk de ideale plek. Alles wordt zelf door Tante Cornelia bereid, veelal met eerlijke en lokale producten. In het voorjaar en de zomer komen veel onbespoten groenten en fruitsoorten uit eigen moestuin. Naast het uitgebreide aanbod van Tea’s, kun je bij Tante Cornelia ook terecht voor kleine zoetigheden en taarten. De High Tea wordt standaard geserveerd op mooie schalen en etagères en bij je thuis bezorgd. Maar je kunt er ook voor kiezen om (tegen meerprijs) de tafel mooi te laten aankleden met tafellaken, servies, bestek en servetten. Na afloop van de Tea halen zij de spullen weer bij je op, afwassen is niet nodig. Voor speciale gelegenheden kun je een Custom Tea reserveren, een Tea op je wensen aangepast (prijs op aanvraag). Denk bijvoorbeeld eens aan een babyshower, kinderpartijtje, romantisch huwelijksaanzoek, secretaressedag, vrijgezellenfeest, tuinfeest, verjaardag 16/18/21/40/50 jaar of gewoon als verrassingscadeau. En voor grote groepen kunnen zij een mooi buffet samenstellen. Voor andere mogelijkheden zie website.

Contactgegevens:
De keuken van tante Cornelia
Nachtegaal 106
1628 DG HOORN
Telefoon: 0229-214919 of 06-55584992

STICHTING GUADALUPE 

Stichting Guadalupe organiseert tea charity parties waarvan de opbrengst naar Casa Hogar gaat. Het is ook mogelijk om zelf een tea charity party te organiseren voor de Stichting. De Stichting organiseert ook prosecco & cupcake parties. De high tea bestaat uit: thee, scones met jam en cream, cakejes/muffins, chocolaatje, zoete koekjes en kaaskoekjes, sandwiches en miniquiches. De samenstelling van de high tea kan variëren. De kosten voor een high tea bedragen € 15,- per persoon. De prosecco & cupcake party bestaat uit allerlei verschillende cupcakes die je onder het genot van een glaasje prosecco kunt opeten. De kosten van een prosecco & cupcake party bedragen € 12,50 per persoon.

Contactgegevens:
Stichting Guadalupe
Burgemeester D. Kooimanweg 623
1444 BS Purmerend
Contactpersoon: Fleur Bergman
Tel: 0622558712
E-mail: info@stichtingguadalupe.nl
Naar de website 

MICHA’S

Een High Tea pakket bij Micha’s pâtisserie & desserts is zeer compleet en is vanaf 4 personen te bestellen. Micha’s High Tea is een evenwichtige combinatie van kleine zoete en hartige producten. De producten in onze High Tea zijn van zeer goede kwaliteit en worden uitsluitend met roomboter in eigen bakkerij gemaakt. Er is een keur aan mogelijkheden om de samenstelling van uw High Tea aan te passen zodat het aan al uw wensen voldoet. Theeservies, schalen en etagères zijn bij ons te huur, maar verzorgen de High Tea ook op locatie van a tot z als u dat wenst.

Contactgegevens:
Micha’s pâtisserie & desserts
Oosterwijzend 44a
1616 LD Hoogkarspel
Tel. 06-520 524 56

PURE TEA AND TASTE 

PURE verzorgt een trendy en sfeervolle perfecte Catering-party in stijl. Een vlotte gestylde tafel met strak
en sierlijk servies, diverse melanges losse pure thee met de High Tea, of mooie wijnen
bij de High Wine en daarbij natuurlijk heerlijke delicatessen. Lekker culinair genieten dus, delicious!

Contactgegevens:
Pure Tea and Taste
Nathalie Blankwater-Hiep
Mosselplaat 22
2134 WG Hoofddorp
Tel: 023.5749920 / 06.49862111

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *