Overijssel

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Overijssel.

VERRASSEND CULINAIR

Verrassend Culinair is een modern cateringbedrijf dat gevestigd is in Kampen en biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van catering van onder meer bruiloften, partijen, recepties, lunches, buffetten, BBQ en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken zij over een zeer breed verhuur assortiment om je feest of evenement tot een succes te maken. Het unieke aan ons enthousiaste team is dat het bestaat uit ervaren mensen die de kneepjes van het vak kennen, aangevuld met jeugdig elan voor continue vernieuwingen. Je hebt de keuze uit verschillende high tea en high wine arrangementen.

Contactgegevens:
Verrassend Culinair
Spoorstraat 45
8271 RG Kampen
Telefoon: 038-7600057

DE STOKTE

De Stokte verzorgt met veel plezier een heerlijke High Tea of verwen uw smaakpapillen met onze High Wine en ook lekkere hapjes, quiches, lunch, zoete taarten en gebak met zoveel mogelijk biologische, fairtrade en streekproducten. Alles is homemade en vers. Catering op maat op de plek die u wenst en voor elk budget. Onze catering is absoluut niet standaard en we zijn ook niet de goedkoopste cateraar van Nederland. Maar bij ons kiest u wel voor een smaakvolle catering die met zorg, passie en met liefde voor de natuur en lekker eten is bereid. Proef, beleef en geniet van puur lekker en gezond eten.

Contactgegevens:
Theetuin de Stokte
De Stokte 2
7722 VD Dalfsen
Tel:  0529-431300 of 06-20572656

HIGH TEA ARTCUISINE

Wij verzorgen een authentieke engelse high tea op locatie. Met onze eigen Engelse high-tea expert Chloe Meehan staan wij garant voor een echte engelse Thee belevenis!Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse, natuurlijke en biologische ingrediënten.

Contactgegevens:
Artcuisine
Spoorhof 16
7211 BH  Eefde
Tel: 06-20515390

HAMMILICIOUS

Hammilicious verzorgt uw perfecte High Tea op elke door jouw gekozen locatie. Thuis, op je werk of bij een vriendin of familie. Een High Tea is ideaal voor een kletsrijke middag met vriendinnen, een informele afsluiting van de werkdag of tijdens  een gezellige familiedag. Hammilicious maakt elke High Tea op maat, in overleg met de opdrachtgever. Het Hammilicious-uitgangspunt voor de High Tea is: 2 verse scones met clotted cream en jam, 5 zoete gerechten, 3 hartige gerechten, vers fruit en 3 soorten thee

Contactgegevens:
HAMMILICIOUS
Edith van den Ham
G.B. Vloedbeldlaan 4
7602 TM Almelo
T 0546 – 604118
M 06 – 51186763

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *