Groningen

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum, vrijgezellenfeest, afscheidsfeest, kraamfeest, housewarming-party of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Groningen.

FRESH TODAY

Genieten van een speciaal moment samen onder het genot van een heerlijk kopje verse thee en een variatie aan zoete en hartige lekkernijen. Met z’n tweetjes of met een groep genieten in de mediterrane sfeer van Fresh Today of gewoon gezellig thuis (zij bezorgen gratis vanaf vier personen!). Het High Tea arrangement bestaat uit verse thee naar keuze, luxe belegde broodjes (vlees, vis of vegetarisch), internationale banket- specialiteiten uit eigen oven (o.a. brownies, scones, wafels, American cookies), fruit van het seizoen, slagroom. De High Tea de Luxe bestaat uit bovenstaand arrangement aangevuld met een huisgemaakte hippe cupcake en een selectie overheerlijke tapas.

Contactgegevens:
Tel: 050-3115105

STIJLVOL SMULLEN

Plof jij na afloop van je feest neer op de bank en denk je: “Wie heb ik nou eigenlijk gesproken vandaag?”. Ben je alleen maar aan het rennen geweest om je gasten te verzorgen? Dat kan ook anders: Stijlvol Smullen brengt een High Tea bij je thuis, zet alles klaar en haalt de afwas weer bij je op. Jij kunt relaxed genieten van je eigen feest!Stijlvol Smullen brengt vanaf 10 personen de High Tea van je keuze bij je thuis. Deze bestaat uit diverse lekkere vers bereide zoete en hartige gerechten en uiteraard diverse soorten thee. Stijlvol Smullen staat voor gemak, kwaliteit en luxe. Er worden alleen de beste ingrediënten gebruikt en er worden geen kant en klare pakjes en zakjes gebruikt. Dus heb je iets te vieren? En wil je genieten van je feest zonder de zorg voor het lekkers? Ga naar Stijlvol Smullen.

Contactgegevens:
Stijlvol Smullen
Kamperfoelieweg 39
9765 HJ Paterswolde
T: 050-57 11 299
M: 06-30 77 13 73

S’ AMUSE GRONINGEN

s’ Amuse Cateraar & Traiteur Groningen: is een exclusieve cateraar die met respect voor de omgeving in het hele Noorden voor zowel bedrijven als particulieren de meest uiteenlopende partijen verzorgt.
Catering is een vak, koken zien zij als een kunst. De traditionele Engelse high tea heeft eigenlijk meer weg van een volledige maaltijd, dan van theedrinken zoals we dat in Nederland kennen. Engelsen genieten deze maaltijd aan het eind van de middag. De high tea bestaat uit verfijnde zoete en hartige gerechtjes, minibroodjes en taartjes, diverse soorten thee, vruchtensappen en eventueel een glaasje wijn.

Contactgegevens:
s’ Amuse
Pottebakkersrijge 8
9718 AE Groningen
Tel: 050-3129213

 TAARTERIE DE DIS

Taarterie ‘De Dis’ produceert in de eigen bakkerij een groot assortiment ambachtelijke taarten en gebak, hartige taarten, scones en muffins. Voor de taarten worden de beste producten gebruikt en ze worden volledig met de hand gemaakt. Zelfs voor de vele appeltaarten worden de appels zorgvuldig geselecteerd en met de hand geschild en gesneden. Met hun rijk samengestelde High Tea hebben ze dan ook een reputatie hoog te houden. Er zijn tenminste vier mogelijkheden om van hun High Tea te genieten. Zij kunnen alle onderdelen de samengestelde High Tea bij je aan huis bezorgen, maar dit feestelijke thee-moment ook bij je thuis komen verzorgen. Dat kan uiteraard ook op elke door jou gewenste locatie en je bent ook van harte welkom bij hun paviljoen ‘Robbenzicht’ om van al dat lekkers te genieten. Een High Tea kan ook op een landelijke locatie als picknick worden georganiseerd.

Contactgegevens:
Taarterie ‘De Dis’
Hoofdstraat 79
9968 AB Pieterburen
Tel: 0595-528734

PATISSERIE PRINS

Een heerlijke high tea bij Patisserie Prins is er al vanaf twee personen! Je bestelt per 2, dus als je bijvoorbeeld voor 20 personen high tea wilt moet je 10 sets bestellen. Heerlijk voor een gezellige middag met vriendinnen, een bedrijfsfeestje of juist gezellig met z’n tweetjes. Vraag voor speciale arrangementen voor grote groepen een offerte aan. Wat ook erg leuk is om te doen als je een weekend of dagje uit bent in Groningen: bestel voor een bijzondere lunch of high tea in het plantsoen een high tea pakket om af te halen op ons afhaalpunt om daarna 200 meter verderop heerlijk in het Noorderplantsoen te picknicken! Na afloop kan je het mandje weer bij het afhaalpunt inleveren.

Contactgegevens:
Patisserie Prins
Eridanusstraat 16
9742 PZ Groningen
Tel: 06-37472437

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *