Groningen

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, jubileum, vrijgezellenfeest, afscheidsfeest, kraamfeest, housewarming-party of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Groningen.

FRESH TODAY

Genieten van een speciaal moment samen onder het genot van een heerlijk kopje verse thee en een variatie aan zoete en hartige lekkernijen. Met z’n tweetjes of met een groep genieten in de mediterrane sfeer van Fresh Today of gewoon gezellig thuis.

Het high tea-Arrangement bestaat uit:

 • Verschillende soorten verse thee
 • Luxe belegde broodjes: divers belegd; vlees, vis of vegetarisch
 • Taart en banketspecialiteiten uit eigen oven met o.a. appeltaart, brownie, carrotcake, arretjescake en muffin
 • Scones met jam
 • Vers fruit van het seizoen

Prijs: 14,95 euro p.p

Het High Tea de Luxe arrangement bestaat uit:

Bovenstaand arrangement aangevuld met smoothie en een selectie aan overheerlijke Mediterrane tapas

Prijs: 19,95 euro p.p

Minimaal 2 personen en reserveren aanbevolen (24 uur van te voren).
Gluten- of lactose vrij is mogelijk: extra kosten 2,50 euro

Bezorgkosten: 5 euro. Vanaf 3 personen gratis bezorgd. Geldig binnen de stad Groningen. Buiten de stad in overleg.

Lijkt het je een leuker idee om alle gerechtjes zelf te bereiden? Kom dan gezellig samen langs in hun kookstudio en volg een van hun kookworkshops!

Contactgegevens:
Fresh Today Westerkade
Westerkade 10
9718 AP Groningen
Tel: 050-311 5105
Naar de website Fresh Today

STIJLVOL SMULLEN

Plof jij na afloop van je feest neer op de bank en denk je: “Wie heb ik nou eigenlijk gesproken vandaag?”. Ben je alleen maar aan het rennen geweest om je gasten te verzorgen? Dat kan ook anders: Stijlvol Smullen brengt een High Tea bij je thuis, zet alles klaar en haalt de afwas weer bij je op. Jij kunt relaxed genieten van je eigen feest!

Stijlvol Smullen brengt vanaf 10 personen de High Tea van je keuze bij je thuis. Deze bestaat uit diverse lekkere vers bereide zoete en hartige gerechten en uiteraard diverse soorten thee. Stijlvol Smullen staat voor gemak, kwaliteit en luxe. Er worden alleen de beste ingrediënten gebruikt en er worden geen kant en klare pakjes en zakjes gebruikt. Dus heb je iets te vieren? En wil je genieten van je feest zonder de zorg voor het lekkers? Ga naar Stijlvol Smullen.

Contactgegevens:
Stijlvol Smullen
Kamperfoelieweg 39
9765 HJ Paterswolde
T: 050-57 11 299
M: 06-30 77 13 73

TAARTERIE DE DIS

Taarterie ‘De Dis’ produceert in de eigen bakkerij een groot assortiment ambachtelijke taarten en gebak, hartige taarten, scones en muffins. Voor de taarten worden de beste producten gebruikt en ze worden volledig met de hand gemaakt. Zelfs voor de vele appeltaarten worden de appels zorgvuldig geselecteerd en met de hand geschild en gesneden. Met hun rijk samengestelde High Tea hebben ze dan ook een reputatie hoog te houden.

Er zijn tenminste vier mogelijkheden om van hun High Tea te genieten. Zij kunnen alle onderdelen de samengestelde High Tea bij je aan huis bezorgen, maar dit feestelijke thee-moment ook bij je thuis komen verzorgen. Dat kan uiteraard ook op elke door jou gewenste locatie en je bent ook van harte welkom bij hun paviljoen ‘Robbenzicht’ om van al dat lekkers te genieten. Een High Tea kan ook op een landelijke locatie als picknick worden georganiseerd.

De High Tea bestaat uit:

 • Vier soorten zoete taart
 • Scones met handgeslagen slagroom en confiture
 • Puntje Quiche
 • Huisgemaakt saucijzenbroodje
 • Drie verschillende sandwiches
 • Thee en/of koffie

Contactgegevens:
Taarterie ‘De Dis’
Hoofdstraat 79
9968 AB Pieterburen
Tel: 0595-528734
Naar de website Taarterie De Dis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.