Drenthe

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Drenthe.

SANDWICH ON THE ROAD

Sandwich on the Road uit Assen is gespecialiseerd is in veelzijdige en betaalbare catering. Denk hierbij aan high tea, lunchzakjes, rijk gevulde salades, koude hapjes, belegde broodjes, warm en koud buffet, bbq’s, picknick en een chocoladefontein. Het kan gaan om party catering maar ook om kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, hoogste punt in de bouw, bruiloften of gewoon een lekkere lunch of picknick bij u thuis of op locatie.

Contactgegevens:
Sandwich At Work
Zendmastweg 14
9405 Assen
Tel: 0592 – 37 16 46

HAPJES AAN HUIS

High tea Catering van Hapjes aan Huis. Hapjes aan Huis verzorgt dagelijks  de high tea catering door heel Nederland vanuit 65 keukens. High tea staat bij Hapjes aan Huis voor ontspannen luxe. Om te beginnen zijn er verschillende heerlijke theesoorten. Maar het draait natuurlijk voornamelijk om de hapjes! Zoete scones met boter, clotted cream en jam zijn de minimale ingrediënten voor een geslaagde high tea. Daarnaast bevat onze high tea altijd heerlijke petitfours, brownies en rijkelijk belegde sandwiches.

De high teas van Hapjes aan Huis zijn zo uitgebreid dat ze volstaan als heerlijk gevarieerde lunch. Uiteraard is het altijd mogelijk om de high tea aan te vullen met andere hapjes, drankjes en broodjes uit ons assortiment.

Contactgegevens:
Hapjes aan Huis
Tingietersweg 6c
2031 ES Haarlem (hoofdkantoor Nederland)
T. 06-2129 8173 (Mark, rechts)
T. 023-30 400 34 (Hoofdkantoor NL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *