Limburg

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Limburg.

TANTE THEE

Tante Thee is een onderdeel van Biej de Tant en is de High Tea caterings service.

Met Tante Thee hopen ze jullie goed te kunnen verzorgen op locatie met hun High Tea’s, Ontbijtjes, picknick, lunches, bbq’s, borrelhapjes enz.

Op de site staan een aantal standaard keuzes, in overleg kunnen zij deze voor jullie aanpassen naar jullie wens. Voor Tante Thee staat kwaliteit voorop.

Na vele jaren bak-ervaring heeft Tante Thee haar favoriete zoete en hartige bakrecepten verzameld en komt ze in Midden-Limburg het resultaat bij je thuis brengen. Alles wordt vers gebakken met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met een beetje geluk is het nog warm bij aflevering! Natuurlijk neemt Tante Thee ook een lekker en uniek thee-assortiment mee.

Alle baksels worden door Tante Thee zelf gebakken. Hierbij maakt ze zoveel mogelijk gebruik van biologische en fair-trade producten. Afhankelijk van het seizoen kun je in het menu lokale seizoensproducten aantreffen.

Het enige waar je zelf voor moet zorgen is goed gezelschap, water voor de thee en (thee)glazen (of kies je tóch voor dat “deftige” High Tea servies dat Tante Thee voor je kan meenemen ?). In elk geval geen geknoei in de keuken en toch de lekkerste versgebakken gerechten!

Traditionele High Tea (25,- p.p.):

De High Tea kan eventueel uitgebreid worden met:

Contactgegevens:
Tante Thee
Jabeekerstraat 12
6451 CH Schinveld
Tel +31 (0)6 10 96 25 40
E-mail hallo@tantethee.nl
Naar de website Tante Thee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.