Overijssel

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Overijssel.

KARINS HIGH TEA

Wil je eens gezellig van allerlei zelfgebakken lekkernijen genieten? Karins High Tea bezorgt een heerlijke high tea aan huis of op locatie in Twente Overijssel. Ze werkt met pure producten, dus zonder toevoegingen van geur, kleur en/of smaakstoffen.

Je hoeft zelf niets te doen, de catering wordt volledig verzorgd. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een lege tafel en stoelen. Karin dekt de tafel in met kleden, servies, bestek en al het zelf gebakken lekkers zoals brownies, scones, sandwiches en cupcakes.

Na afloop komt ze alles weer ophalen en is de afwas voor haar. Hoe fijn is dat?

Woon je in Ootmarsum? Dan wordt er gratis bezorgd. Buiten Ootmarsum komen er bezorgkosten bij.

Contactgegevens:
Karins High Tea
Tel: 06 34 96 32 30
Naar de website Karins High Tea

DE STOKTE

De Stokte verzorgt met veel plezier een heerlijke High Tea of verwen uw smaakpapillen met onze High Wine en ook lekkere hapjes, quiches, lunch, zoete taarten en gebak met zoveel mogelijk biologische, fairtrade en streekproducten. Alles is homemade en vers. Catering op maat op de plek die u wenst en voor elk budget. Onze catering is absoluut niet standaard en we zijn ook niet de goedkoopste cateraar van Nederland. Maar bij ons kiest u wel voor een smaakvolle catering die met zorg, passie en met liefde voor de natuur en lekker eten is bereid. Proef, beleef en geniet van puur lekker en gezond eten.

Contactgegevens:
Theetuin de Stokte
De Stokte 2
7722 VD Dalfsen
Tel:  0529-431300 of 06-20572656
Naar de website De Stokte Catering

HIGH TEA ARTCUISINE

Wij verzorgen een authentieke engelse high tea op locatie. Met onze eigen Engelse high-tea expert Chloe Meehan staan wij garant voor een echte engelse Thee belevenis! Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse, natuurlijke en biologische ingrediënten.

Contactgegevens:
Artcuisine
Spoorhof 16
7211 BH  Eefde
Tel: 06-20515390
Naar de website Artcuisine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.