Zuid-Holland

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Zuid-Holland.

DE THEETANTE 

Heb je zin om iets leuks voor je familie of vrienden te organiseren? Communiefeestje, verjaardag, vriendinnenmiddag, familiereunie of zomaar een gezellige middag. Organiseer dan eens een overheerlijke High-Tea met behulp van De Theetante.

De Theetante heeft alles in huis om van je high-tea een gezellig feest te maken in je eigen omgeving. Heerlijk genieten van scones, diverse sandwiches, brownies, koekjes, bonbons, taartjes, jus d’orange en uiteraard diverse soorten thee. Alles gepresenteerd op mooi servies en etagères. De Theetante verzorgt alles van A tot Z, komt ruim van tevoren bij je langs om alles klaar te zetten en op een afgesproken tijdstip alles weer bij je ophalen.

Stel je je eens voor dat er, zonder dat je ook maar 1 minuut in de keuken hoeft te staan, er een heerlijke en gezellige gedekte High-Tea tafel klaarstaat voor jou en je gasten. Geen gehaast in de supermarkt en geen rommelige keuken om op te ruimen. Alleen een heerlijke middag met je gasten waarbij je zult genieten van zowel hartige als zoete producten welke met zorg zijn geselecteerd en ambachtelijk zijn bereid door De Theetante zelf.

De service van De Theetante is veel betaalbaarder dan je denkt.

Contactgegevens:
De Theetante
Nootdorp
Tel: 06 144 60 696

RODE ROZEN & TORTILLA’S

In de keuken van Rode Rozen en Taartjes worden op ambachtelijke wijze de heerlijkste taartjes en lekkernijen gemaakt. Dit zul je ook proeven bij de high tea’s die verre van standaard zijn, alle hapjes worden op een creatieve wijze op mooie schalen gepresenteerd.

De high tea bestaat uit een overheerlijke selectie van de volgende zoete en hartige lekkernijen voor een feestelijke middag:

• Blondies
• Brownies
• Pinkies
• Dadeltaart met kokos
• Citroentaart
• Haagse hopjes cake met karamel
• Cheesecake
• Kokosmakron met stukjes framboos
• Rocky roads ( goddelijke chocolade brokken )
• Chocolade taart
• Red velvet hart

Deze lekkernijen worden aangevuld met een hartige hapjes uit de keuken van Rode Rozen & Tortilla’s, zoals een soepje, wraps, dukkah dip en pincho’s

High tea op locatie vanaf 8 personen. Ze maken graag een voorstel op maat. Neem hiervoor even contact met hen op.

Inclusief vintage servies, bubbels, afwas, bezorgen en ophalen.

Contactgegevens:
Rode Rozen & Tortillas
Verwersdijk 116
2611 NL Delft
06-13 66 30 06
Naar de website Rode Rozen & Tortilla’s

ORANGE OLIVE CATERING

Vier een bijzondere gebeurtenis door middel van een smaakvolle High Tea! Orange Olive is specialist in het bereiden van taarten, scones, gebak, zoete en hartige hapjes. De taarten en andere hapjes worden bereid met pure en eerlijke ingrediënten.

Contactgegevens:
Orange Olive
Koningsplein 99
2611 XG Delft
telefoon 015 212 12 59
Naar de website Orange Olive Catering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.