Zuid-Holland

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Zuid-Holland.

HI-T@HOME 

Wij zijn twee vriendinnen van Engelse en Ierse komaf die sinds  begin 2012 het bedrijf Hi-T @ Home hebben. Wij verzorgen en/ of bezorgen traditionele Engelse High tea op lokatie. Zowel voor particulieren als bedrijven. Ook verzorgen wij allerlei soorten feesten, de meest populaire is toch wel de Tiny Tea voor de kleine thee liefhebbers. Al onze High Tea arrangementen kunnen uitgebreid worden met extra services, zoals een speciaal thema of een dek en ruim service. Erg leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Waar wij het meest trots op zijn is onze specialiteit om alle High Tea’s aan te kunnen passen aan alle voedsel allergieën. Dus gluten vrij, ei vrij, koemelk vrij….. zeg het maar. Wij zorgen er heel graag voor dat niemand zich buitengesloten hoeft te voelen.

Contactgegevens:
Hi-T @ at Home
Pijnacker
Tel: 0611343639 of 0648928594

DE THEETANTE 

Heb je zin om iets leuks voor je familie of vrienden te organiseren? Communiefeestje, verjaardag, vriendinnenmiddag, familiereunie of zomaar een gezellige middag. Organiseer dan eens een overheerlijke High-Tea met behulp van De Theetante. De Theetante heeft alles in huis om van je high-tea een gezellig feest te maken in je eigen omgeving. Heerlijk genieten van scones, diverse sandwiches, brownies, koekjes, bonbons, taartjes, jus d’orange en uiteraard diverse soorten thee. Alles gepresenteerd op mooi servies en etagères. De Theetante verzorgt alles van A tot Z, komt ruim van tevoren bij je langs om alles klaar te zetten en op een afgesproken tijdstip alles weer bij je ophalen. Stel je je eens voor dat er, zonder dat je ook maar 1 minuut in de keuken hoeft te staan, er een heerlijke en gezellige gedekte High-Tea tafel klaarstaat voor jou en je gasten. Geen gehaast in de supermarkt en geen rommelige keuken om op te ruimen. Alleen een heerlijke middag met je gasten waarbij je zult genieten van zowel hartige als zoete producten welke met zorg zijn geselecteerd en ambachtelijk zijn bereid door De Theetante zelf. De service van De Theetante is veel betaalbaarder dan je denkt.

Contactgegevens:
De Theetante
Nootdorp
Tel: 06 144 60 696

RODE ROZEN & TORTILLA’S

In de keuken van Rode Rozen en Taartjes worden op ambachtelijke wijze de heerlijkste taartjes en lekkernijen gemaakt. Dit zul je ook proeven bij onze high tea’s die verre van standaard zijn, alle hapjes worden op een creatieve wijze op mooie schalen gepresenteerd. Wij maken high tea’s vanaf 10 personen.

Contactgegevens:
Rode Rozen & Tortillas
Verwersdijk 116
2611 NL Delft
06-13 66 30 06

CAATJES HIGH TEA 

Heb je iets te vieren met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn? Wil je het op een door jouw uitgekozen locatie (bijv. een picknick) of gewoon lekker bij je thuis, in je eigen tuin? Wil je je gasten een goed verzorgde High Tea aanbieden? Dan ben je bij Caatjes High Tea aan het goede adres! Stel je even voor! Genieten van de overheerlijke scones met clothed cream, brownies, lekkere sandwiches en nog meer, ……zonder er zelf werk van te hebben!! Caatjes High Tea biedt je een compleet verzorgde High Tea aan, inclusief hapjes, geserveerd op een hip PiP-servies. De High Tea wordt in buffetvorm of op een gezellig gedekte tafel bij je thuis bezorgd en klaargezet. Zo heb je alles in huis voor een gezellige middag en kan je lekker met je gasten genieten! Na afloop wordt alles weer bij je opgehaald. Ook daar dus geen omkijken naar!Caatjes High Tea verzorgt High Tea’s in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Ablasserdam en in de rest van de Drechtsteden.

Contactgegevens:
Caatjes High Tea
Dordrecht
Tel: 06 23 29 78 73

ORANGE OLIVE CATERING

Vier een bijzondere gebeurtenis door middel van een smaakvolle High Tea! Orange Olive is specialist in het bereiden van taarten, scones, gebak, zoete en hartige hapjes. De taarten en andere hapjes worden bereid met pure en eerlijke ingrediënten.

Contactgegevens:
Orange Olive
Koningsplein 99
2611 XG Delft
telefoon 015 212 12 59

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *