Flevoland

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Flevoland.

PETIT CATERING

Voor ambachtelijke catering in Zeewolde en omgeving (Nijkerk, Harderwijk, Ermelo, Almere, Dronten, Lelystad, Midden-Nederland, Flevoland, Gelderland, Utrecht), kun je terecht bij Petite Cuisine.

HIGH TEA MET AMBACHTELIJKE ZOETE & ZOUTE HAPJES

Laat Petit Catering je het gevoel geven dat je in Londen aan de Theems zit. Genietend van een heerlijk kopje thee vergezeld van een van de heerlijke mini soesjes met roomkaas, muffins, sandwiches of scones. Deze proeverij bestaat uit het nuttigen van thee of koffie, aangevuld met een selectie van kleine exquise gerechtjes.

WAT IS EEN HIGH TEA?

High Tea is samen met collega’s, vrienden of familie genieten van verschillende zoete en hartige hapjes. Daarbij wordt volop thee en soms ook koffie gedronken. Deze gelegenheid, ook wel Tea Party genoemd, wordt in Nederland vaak in de middag tussen 14:00 en 17:00 uur genoten. Onze Nederlandse versie lijkt het meest op wat men in Engeland ‘Afternoon tea’ noemt.

De high tea bestaat bijvoorbeeld uit:

Scones met mascarpone en jam
Mini trifle of chocolade mousse
Petitfour of macarons
Caprese :mini mozzarella tomaatje met mini mozzarella en pesto
Zalm komkommer dille roomkaas sandwich
Quiche
Zoute koekjes

Per persoon € 20,00 Afname vanaf 2 personen.

Neem gerust contact met Petite Cuisine op als je speciale wensen hebt, dan kunnen jullie samen de mogelijkheden doornemen.

Contactgegevens:
Petite Cuisine
Mail: info@petite-cuisine.nl
Telefoon: 06 19855859
Naar de website Petite Cuisine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.