Utrecht

Heb je wat te vieren? Een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega of gewoon gezellig een middag lekker smullen met vriendinnen of familie? Als je eens wat anders wilt is de High Tea echt een aanrader! Bij een High Tea draait alles om gezellig samenzijn met een proeverij van diverse zoete en hartige lekkernijen, onder het genot van een lekker kopje thee of koffie. Vaak bestaat een High Tea of Afternoon Tea uit diverse sandwiches, muffins, brownies, petit fours, scones, luxe bonbons, hartige taartjes en cakejes. Lijkt het je wat om een High Tea bij je thuis te organiseren, zonder dat het je zelf veel werk kost. Dan zou je de hulp van een cateringbedrijf – gespecialiseerd in High Tea’s – kunnen inschakelen. Zij maken de heerlijkste hapjes voor je klaar en dit alles wordt prachtig gepresenteerd op mooie plateaus en etageres. Hieronder vind je alle cateringbedrijven die een high tea verzorgen in de provincie Utrecht.

LANGE TAFELS IN HET GRAS 

Lange Tafels – pop-up restaurant verzorgt sharing diners en lunches op ongebruikelijke plaatsen. Lange tafels, prachtig gedekt, midden in een boomgaard, een stadspark, ergens aan het water of in een boerenschuur. Eenmalig klappen zij op zo’n bijzondere locatie hun tafels uit en kunnen er gasten aanschuiven om te proeven van heerlijke gerechten. Puur genieten!

Lange Tafels in het Gras’ is een initiatief van Frans & Patricia van Hall. Zij genieten graag van de mooie momenten en de goede dingen van het leven. Dat willen ze ook graag overbrengen op hun gasten. Het organiseren van unieke buitendiners staat daarbij centraal. Verder worden in opdracht grotere of kleinere, maar altijd bijzondere feestjes of bijeenkomsten georganiseerd.

Herkenbare ingrediënten zijn de bijzondere locatie, de met zorg gedekte tafels, grootmoeder’s serviezen  en natuurlijk het heerlijke eten. Er is veelvuldig contact met Woerdense ondernemers om mee te werken aan dit initiatief. High Tea’s kunnen zowel binnen als buiten worden verzorgd.

Voor een feestelijke gelegenheid of gewoon zomaar, richten ze graag de tafel in met de mooiste serviezen (een mix van brocante en grootmoeders serviesgoed) en de lekkerste hapjes.

Denk aan een fijne middag om bij te kletsen met vriendinnen, een familiereünie, een verjaardag, moederdag…

Voor de high tea werken ze met diverse smaken losse thee van het merk Palais des Thes, speciaal ingevlogen vanuit Parijs. Als de theepotjes gevuld zijn, starten ze zoals het hoort, met hartige hapjes: Een pasteitje met huisgemaakte kipsalade, naar Portugees recept.

Of aan hartige tarte tatins, kleine hartige pies, diverse verrassende sandwiches met Reypenaer, zalm, ham, indisch gekruide eiersalade of een hartige cake.

Als de hartige trek een beetje gestild is, komt langzaam het zoet op tafel: Heerlijke truffels in diverse smaken, petit fours, cupcakes met botercreme,  arretjescake-nieuwe-stijl, plaattaart met verse seizoensfruit of een omgekeerde cheesecake in weckpotjes.

Wil je echt uitpakken en feestelijk starten, dan is het natuurlijk leuk om te proosten met een champagnecocktail of een prosecco! En op warme dagen kunnen ze naast de warme thee, ook zorgen voor kannen met verse ice-tea. Of ze vullen een van de terrrines met een bowl van vers seizoensfruit. Heerlijk als verfrissing tussendoor.

Natuurlijk houden zij ook rekening met jonge gasten aan tafel. De kinderen krijgen hun eigen high tea-toren, vol met lekkers. Vergezeld door een theepotje gevuld met ice-tea of ranja, is het ook voor hen een heerlijke middag.

Contactgegevens:
OFFROAD CATERING
Lange Tafels
Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden
0348-705280
contact@langetafelsinhetgras.nl
Naar de website Langetafelsinhetgras

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.