Heerlijk overnachten bij Fletcher Hotels

Heerlijk overnachten bij fletcher hotels

Ontdek de mooiste plekjes van Nederland!

Bezoek deze winter één van de ruim 100 Fletcher hotels die zich op de mooiste plekjes van Nederland bevinden. Gewoon lekker er even tussenuit, een frisse neus halen en een nieuwe omgeving ontdekken. Dat doet iedereen goed!

In de mooie hotels is aan alles gedacht, want het welzijn van de gasten is de hoogste prioriteit van Fletcher. Hierbij kun je denken aan een contactloos en gastvrij welkom bij de receptie, maar ook het aanbieden van een afhaal- en bezorgservice (ontbijt, lunch, diner en drankjes) voor de gasten in het hotel. Dus ook al is het iets anders dan je gewend bent, je kunt je nog steeds laten verwennen tijdens een verblijf in een van hun hotels.

Fietsverhuur bij Fletcher Hotels

Wil je genieten van een heerlijke fietstocht? Dat kan bij Fletcher!

Alle Fletcher hotels bevinden zich middenin of nabij prachtige natuurgebieden en zijn dan ook de perfecte uitvalsbasis voor het maken van heerlijke fiets- en wandeltochten. Trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets en geniet van al die prachtige plekjes die Nederland te bieden heeft.

Wil je een e-bike reserveren?
Dit is mogelijk bij alle Fletcher hotels. Indien je hierin geïnteresseerd bent, kun je de e-bike direct online bijboeken tijdens het maken van jouw hotelreservering. Ook kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met het desbetreffende hotel.