Heerlijk koken met marley spoon
Marley Spoon smaakt als geen ander. Zij bezorgen verse ingrediënten en heerlijke recepten bij jou thuis.

Selecteer jouw maaltijdbox

Jij kiest zelf het aantal maaltijden per week, en op welke dag jij je box ontvangt. Per week ben je vrij om dit te wijzigen. Dus wil je een week of meerdere weken overslaan, dan kan dat heel makkelijk!

Kies wekelijks uit 30 recepten

De creatieve recepten zijn makkelijk te bereiden. In zes simpele stappen zet jij een lekkere en voedzame maaltijd op tafel, met een kooktijd van gemiddeld zo’n 30 minuten. Bij elke maaltijd zit een handige receptenkaart waarmee je heel makkelijk – volgens een 6-stappenplan – een heerlijke maaltijd op tafel kan zetten!

Flexibel thuisbezorgd

Je kunt je bestellingen tot wel 8 weken vooruit plannen. Even niet thuis? Sla dan makkelijk een bestelling over, of wijzig je bezorgadres.

Zelf kook ik regelmatig met de maaltijdpakketten van Marley Spoon. Je hebt elke week de keuze uit 30 verschillende maaltijden. Je hebt de keuze uit o.a. kindvriendelijk, vegan, vegetarisch, snel en makkelijk… Er is genoeg keuze voor iedereen en elke week zijn er weer allemaal andere maaltijden waar je uit kiezen. In de maaltijden wordt ook veel met verse kruiden gewerkt, wat ik erg prettig vind

Wil je het zelf eens proberen, dan kan ik je de maaltijdboxen van Marley Spoon zeker aanraden. Ze zijn gezond, lekker en duurzaam!! Ze werken altijd met mooie kortingsacties zodat je het eerst eens kunt proberen. Het voordeel is dat je niet maandenlang aan een abonnement vast zit, je kunt elke week je abonnement opzeggen. En wil je het weer proberen dan kun je het ook weer heel makkelijk in gang zetten!