Odoorn

In Odoorn kun je eindeloos fietsen en wandelen door de prachtige bossen en langs de vele heidevelden.
Odoorn heeft de oudste grafheuvel van Drenthe en ontelbare hunebedden. Ben je op zoek naar een High Tea Adres in Odoorn voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

HOTEL DE STEE

In onze in stijl ingerichte, sfeervolle theeschenkerij kunt u de sfeer proeven van de jaren ’20. Bijpassende muziek completeert het geheel. In ons Twinkeltie (“twinkle tea”) kunt u producten uit Engeland kopen. Zoals bijvoorbeeld, de echte clotted cream, jam en marmelade, vele theesoorten en kleine snuisterijen. Elke vrijdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur is het bij Hotel de Stee “Engels Weekend”, waar je kunt genieten van verschillende soorten “English tea”. Deze bestaan o.a. uit verse thee en zoete en/of hartige hapjes. Als aanvulling op onze echte Engelse High Tea verzorgen wij nu ook, als enige echte Grimbergen-punt, een bierproeverij met 3 verschillende Grimbergen bieren en diverse warme en koude hartige hapjes. Geniet hiervan in onze sfeervolle lounge, lekker buiten op het terras of in onze binnentuin.

Contactgegevens:
Hotel “De Stee”
Hoofdstraat 24
7873 BC Odoorn
telefoon: 0591-512263

HOTEL LUBBELINKHOF

Hotel & Restaurant Lubbelinkhof is een 4 sterren hotel, gevestigd in een oude monumentale boerderij in Odoorn. Odoorn is een idyllisch plaatsje in natuurrijk Drenthe omgeven door groen, weide en een bosrijk landschap. De combinatie van oude elementen, de rust, ruimte en het modern en sfeervol gestylde interieur geeft een unieke uitstraling. Lubbelinkhof is hét hotel om stijlvol en culinair te genieten met een eigen restaurant, sfeervolle lounge en zonrijk terras. In onze sfeervolle lounge of op hun “Italiaanse Terras” serveren zij een overheerlijke High Tea. Hieronder vind je een voorbeeld van de samenstelling van de Lubbelinkhof High Tea, aangezien zij uitsluitend met verse en huisgemaakte producten werken en het keukenteam erg creatief is, is de werkelijke samenstelling afhankelijk van het moment. Deze bestaat bijvoorbeeld uit luxe koekjes en bonbons, chocolade mousse, chocolade brownie’s, cake, tiramisu, diverse petit fours, scones, soesjes gevuld met slagroom, quiches, belegde bolletjes, club Sandwiches, toastjes met gerookte zalm, korstdeeghapjes met een hartige vulling, potjes thee of naar wens koffie.

Contactgegevens:
Hotel & Restaurant Lubbelinkhof
Hoofdstraat 19
7873TA Odoorn
Telefoonnummer: +31 (0)591-535111

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *