Anjum

Op zoek naar een High Tea Adres in Anjum voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

WAD OARS

Hotel Restaurant Wad Oars ligt in het dorpje Anjum, gelegen in het prachtige Lauwersland. Wad Oars staat voor een aangenaam andere manier van overnachten, eten en beleven. Wad Oars staat voor “noflik”, het Friese woord voor aangenaam. De eigenaars zijn altijd op zoek naar veranderingen, iets in een nieuw jasje stoppen. Zo zijn ze ook bezig geweest met de High Tea. Hoe krijg je het Friese cultuur / streekproducten in je High Tea en ze zijn daar in geslaagd. Ze hebben twee soorten High Tea de Wad Oars variant en een luxere uitvoering daarvan. Namelijk de High Tea “Wad Oars” Standaard: deze bestaat uit: onbeperkt koffie en thee, Friese oranjekoek, Vruchten merengue, Taartje van advocaat met Cranberry en rozen, Sandwich met rosbief van Roodbont met een créme van geitenkaas en peren mousstarda, Sandwich met weduwe Joustra berenburg kaas van de Johanna hoeve, Muffins van cranberrie en witte chocolade, Scones, Duindoorn jam & Cranberrie compote, Verschillende bonbons op “geheime Friese stijl.
De High Tea “Wad Oars” Luxe bestaat uit: onbeperkt koffie en thee, Verse smoothies, Echte Friese oranjekoek, Verschillende vruchten merengue, taartje van Advocaat, cranberrie en rozen, Sandwich met rosbief van Roodbont met een creme van geitenkaas en peren mousstarda, Sandwich met weduwe Joustra berenburg kaas van de Johanna hoeve, Brood op basis van zeekraal, tomaat en mediterraanse kruiden, Scones, Muffins van cranberrie en witte chocolade, Brownie, Duindoorn jam & Cranberrie compote, Verschillende macarons op “geheime Friese stijl” , Verschillende bonbons op “geheime Friese stijl” We kunnen u met zekerheid zeggen dat alles uit eigen keuken komt en zelf gemaakt is.

Contactgegevens:
HR Wad Oars
De Singel 5
9133 NH ANJUM
Tel: +31 (0)519320800
Mobiel:  +31 (0)638750337

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *