Dokkum

Op zoek naar een High Tea Adres in Dokkum  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locaties kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

EETHUIS DE WAEGH

Bij Eethuis “De Waegh”, kun je terecht voor een een lekkere lunch, high tea of diner. Hun keuken staat bekend om zijn biologische en seizoensgebonden ingrediënten in verrassende combinaties. Het karakteristieke gebouw aan het begin van de Grote Breedstraat dateert van 1752. Het werd destijds gebouwd als vervanger van de in 1593 gestichte houten stadswaag, die van groot belang was voor de toenmalige handel. Er werd onder andere laken en zoetemelkse kaas verhandeld. De boeken vermelden dat het in het topjaar 1755 om ruim 1 miljoen pond kaas ging. Zij ontvangen je graag in de serre (de eertijds afgebroken porticus), in het restaurantgedeelte, en in de bovenkamer (tevens rookkamer). ‘s Zomers kun je natuurlijk heerlijk toeven op het nieuwe terras. Na al die jaren heeft de Waag zijn oorspronkelijke functie weer terug; het verhandelen van voedsel.

Contactgegevens:
Eethuis de Waegh
Grote Breedstraat 1
9101 KH Dokkum
tel. 0519-221000

LEKKERNIJ

Lunchroom Lekkernij is de plek voor het bestellen van de snelste en lekkerste broodjes van Dokkum en omgeving. Ook voor een heerlijke High Tea kun je er terecht. Een momentje genieten: van onder andere heerlijke Petit fours, bonbons, muffins en cupcakes. Waarbij uw theepot onbeperkt gevuld wordt met de heerlijkste theesoorten. Bij de High Tea De Luxe kun je genieten van een overheerlijke combinatie van hartig en zoet. Onder andere met wraps en sandwiches. Ook verzorgen zij Thema High Tea ; Heeft u iets te vieren , jarig, zwanger, bevallen, vrijgezellenfeest of compleet iets anders .Zij kunnen voor u een high Tea maken afgestemd op uw wensen en thema. High Tea arrangementen minimaal 24 uur van te voren reserveren. De hightea wordt geserveerd in het vrolijke froukjesservies wat tevens te koop is in hun winkelgedeelte.

Contactgegevens:
Lunchroom Lekkernij
Waagstraat 9/11
9101 LC Dokkum
Tel: 0519-251100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *