Haren

Op zoek naar een High Tea Adres in Haren voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

DE PAALKOEPEL

Dichtbij de dynamische stad Groningen, ligt het rustgevende Paterswoldsemeer. Op het voor velen meest idyllische plekje aan dit mooie meer, vind je Café Restaurant “De Paalkoepel”. Hier kun je in alle rust genieten van een heerlijke High Tea. Desgewenst kun je de High Tea combineren met een leuke wandelroute startend vanaf Cafe Restaurant de Paalkoepel. Café Restaurant de Paalkoepel ligt ook vlakbij de Meerwegbrug welke aan het Pieterpad ligt, zie www.pieterpad.nl
De Paalkoepel” High Tea wordt geserveerd met 2 kopjes thee of koffie en een ruim assortiment aan huisgemaakte High Tea producten, zoals petit-fours,  “Engelse cake” van citroen en sinaasappel. Authentieke poffert met gedroogd fruit, rozijnen en stroop. Citroenmuffin , huisgebakken brownies, bonbons, truffel en chocolaatjes. Scones met kwark, kaneel en rozijnen. 2 soorten confiture en zure room. Zoute koekjes.” Finger ” sandwiches; gerookte zalm en dille, parmaham en tomaat, kruidenkaas en komkommer.

Openingstijden:

Dinsdag tot zondag: vanaf 11.00 uur

Adresgegevens:

Café Restaurant de Paalkoepel
Meerweg 225
9752 XD Haren
050 3095252

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *