Harderwijk

Harderwijk heeft een sfeervolle binnenstad met gezellige pleinen, terrassen en sterrenrestaurants, omringd door de uitgestrekte Veluwe en de Randmeren. Harderwijk heeft een rijke historie, dat zie je overal in de stad. Grote delen van de stadsmuur staan nog overeind, net als gebouwen van de voormalige universiteit, enkele kloosters en prachtige huizen van voorname kooplieden. Veel oude gebouwen hebben een bestemming gekregen als winkel, restaurant, galerie of wooncomplex. Ook liggen er volop botters in de haven, die herinneren aan het vissersverleden van Harderwijk. Nog geen tien minuten buiten de stad bevindt zich de Veluwe. Bossen, heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad. Daar vind je het Harderwijker bos, maar ook het Beekhuizerzand, een unieke zandverstuiving met een geheel eigen flora en fauna. Ben je op zoek naar een High Tea Adres in Harderwijk voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

BIJ OOST

Op zoek naar een leuke en gezellige activiteit met vrienden of familie? Vanaf 2 personen kunnen wij een heerlijke high tea, wijnproeverij, lokale bierproeverij of een high wine of high beer verzorgen.

High-Tea

Bij Oost bestaat de high tea bestaat uit verschillende gangen. We starten met een amusesoepje. Daarna volgen de klassieke sandwiches met kip of zalm en met kaas. Daarna volgt onze signature dish, een half mootje huisgerookte zalm. Daarna de warme bladerdeeghapjes en quiche. Dan gaan we over naar het zoete. Wat natuurlijk niet mag ontbreken zijn de scones met jam en mini muffins. Deze plankjes worden verder aangevuld met victoria-amandel, 2 soorten soesjes, crème patissier en slagroom.

Bij de high tea schenken we onbeperkt thee.

€ 23,50 per persoon

Schuitje varen, theetje drinken
Nog leuker is het om deze high tea aan boord van de Jacoba te doen. De Jacoba is een klassieke salonboot uit 1925. Je kan met maximaal 12 personen aan boord high tea’ en.

Wijnproeverij

3 verschillende (lokale) wijnen met 3 bijpassende hapjes
€ 28,50 per persoon

Lokale bierproeverij

3 soorten lokaal bier uit de regio met 3 bijpassende hapjes
€ 25,50 per persoon

High Wine

4 verschillende wijnen met 4 bijpassende gerechten
€ 47,50 per persoon all in

Contactgegevens:
Bij Oost
Havendijk 1
3846 AC Harderwijk
welkom@bij-oost.nl
0341 701 468

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 11.00-23.00 uur

Reacties

  1. Beste hr,mw,
    Zou ik voor 4 personen op 21 maart een high tea kunnen reserveren ? Rond een uur?
    Ik hoor graag van u ,
    Met vr.gr. Anita Schouwaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *