Putten

Op zoek naar een High Tea Adres in Putten  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

HOF VAN PUTTEN

Het unieke en sfeervolle viersterren hotel ligt, verscholen tussen oude bomen, in een parkachtige omgeving met wandelpaden op het terrein. Het centrum van Putten en de bossen zijn slechts vijf minuten lopen.
Ook op cultuurgebied is er in de omgeving veel te ontdekken. Mooie landgoederen, schilderachtige boerderijtjes, zo´n 95 grafheuvels daterend uit 2900 – 800 voor Christus.
Je raakt er niet uitgekeken!In het sfeervolle restaurant kun je met een gezelschap vanaf 15 personen genieten van een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit petit fours, vruchtengebakjes, muffins, roomboterkoek, luxe koekjes, scones, bonbons, kaneelkoekjes, vier soorten luxe sandwiches onder andere gevuld met zalm en kruidenkaas, twee soorten gevulde tomaatjes met garnaaltjes en Hüttenkäse, melk, diverse soorten thee en koffie.

Contactgegevens:
Hof van Putten
Harderwijkerstraat 14
3881 EH Putten
T. 0341-46 18 50

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *