Tiel

Op zoek naar een High Tea Adres in Tiel  voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

GRAND CAFE HART VAN DE BETUWE

Lekker bijkomen na het wandelen en winkelen in de mooie binnenstad van Tiel? Steeds meer mensen ontdekken in grand café Hart van de Betuwe de combinatie van funshoppen en high tea. Die smaakt naar meer! Ook bij feestelijke gelegenheden is de high tea een aanrader; het is een gezellige manier om met uw gasten aan tafel te gaan.  Zij serveren thee in diverse smaken, samen met de typisch Engelse lekkernijen. Uiteraard stemmen zij de high tea graag af op uw wensen. Voorkeuren voor specifieke theesoorten en bepaalde hapjes? Zij voldoen er graag aan; in grand café Hart van de Betuwe hebben ze hart voor onze gasten. Waar wilt u met uw gezelschap teaën? Gewoon tussen de andere bezoekers, in de serre of in een aparte ruimte: u mag het zeggen!

De High Tea-arrangementen zijn al te reserveren vanaf 2 personen en bij Restaurant de Betuwevanaf 10 personen. Ze kunnen de high tea ook bij u op locatie verzorgen vanaf 10 personen. Genieten van alle heerlijke hapjes in uw vertrouwde omgeving. Bovendien hebben ze voor de kleine trek de Café Complet. Een heerlijk kopje café crème met verschillende lekkernijen.Bekijk hier hun High Tea-arrangementen en de Café Complet.
Contactgegevens:

Grand café Hart van de Betuwe
Markt 2
4001 AS Tiel
Tel. 0344 – 61 35 40
Email: hart@debetuwe.nl

Openingstijden
Maandag: 11.30 – 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag en extra koopavonden: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 – 18.00 uur
Zondag: gesloten, uitgezonderd koopzondagen (klik hier voor de data)

Restaurant de Betuwe
Hoog Kellenseweg 7
4004 JB Tiel
Tel. 0344 – 63 60 30
E-mail: restaurant@debetuwe.nl
Website: www.debetuwe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *