Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een High Tea Adres in Alphen aan den Rijn voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea. Alvast een gezellige middag gewenst!

ALFREDS

Een goed gezelschap, heerlijke zoetigheden, sandwiches en verrassende warme snack. Voeg daar een heerlijk kop thee (keuze uit vele soorten) aan toe en je zit bij ALFREDS aan de High Tea in Alphen aan den Rijn. Het is je perfecte middagje uit, nu niet meer alleen op de 1e en 3e zondag van de maand, maar ook op doordeweekse dagen. Vanaf 15:00 tot 17:30 uur kun je – na reservering! – genieten van het uitgebreide High Tea-buffet en thee naar keuze! Het wordt moeilijk kiezen. Naast dé High Tea Alphen aan den Rijn heeft ALFREDS nu ook een verrassende High Wine voor je samengesteld. Niet zonder succes. De bijzondere wijnen komen helemaal tot hun recht dankzij de bijpassende amuses. Benieuwd? Je bent elke 1e en 3e zondag van de maand en doordeweekse dagen welkom vanaf 15:00 uur voor een High Wine.

Contactgegevens:
Alfreds
Cornelis Geellaan 43
2406 JE Alphen a/d Rijn
Telefoon 0172 – 42 57 57

DE SCHAAPSKOOI

Zij verwelkomen je hartelijk met een feestelijk glas prosecco, gevolgd door een heerlijk pasteitje met huisgemaakte kalfsragout. Je hebt de keuze uit diverse Pickwick thee soorten en je kunt naar hartenlust variëren met de smaken. Daarna serveren zij de hartige hapjes zoals: luxe mini broodjes onder andere belegd met carpaccio en tonijnsalade, wraphapjes met zalm en een heerlijke huisgemaakte quiche. De volgende ronde bestaat uit een etagère gevuld met heerlijke zoete lekkernijen als: slagroomsoesjes, scones met jam en clotted cream, brownie’s en nog veel meer… De High Tea kun je al reserveren vanaf 2 personen.

Contactgegevens:
Pannenkoekenboerderij “De Schaapskooi”
Burg. Bruinsslotsingel 13
2403 NC Alphen aan den Rijn
Tel. 0172 241204

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *