Brielle

Op zoek naar een High Tea Adres in Brielle voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor de heerlijkste high tea’s. Alvast een gezellige middag gewenst!

CHEZ ANDRE

Chez Andre is gelegen aan de Turfkade van Brielle. Voor een lekker kopje koffie,  lunch, high tea of diner nodigen wij je uit in het historische pandje met uitzicht op de haven. Gezellig met vriendinnen bijkletsen of heb je iets te vieren?! Kies dan voor een High Tea bij Chez Andre. Kies dan voor een High Tea bij Chez Andre. Graag maximaal een dag van te voren reserveren. Bij mooi weer worden High Teas niet buiten gerserveerd. Dit i.v.m. de houdbaarheid van de producten. Je hebt de keuze uit 2 verschillende High Teas.

High Tea Chez Andre:
Je kunt bij deze High Tea rekening houden met ongeveer 2,5 uur.
Bij deze High Tea zitten de heerlijke scones met clotted cream en jam, sandwich mini- broodjes, hartige hapjes waarbij te denken valt aan mini- saucijzen en spiesjes van gedroogde tomaat en rauwe ham, om maar wat te noemen. Bonbons, pecanbroodjes, cakerolletjes zijn heerlijk bij deze High Tea.
Hier zit onbeperkt Whittington thee bij en ook koffie voor de niet- thee liefhebbers.

High Tea Chocola:
Voor de echte zoetliefhebbers!
Van deze High Tea kun je ongeveer 3 uur genieten. In deze High Tea ook heerlijke hartige hapjes, kleine zoete hapjes en scones met clotted cream en jam. Ruime keuze uit thee smaken van Whittington en koffie voor de niet- thee liefhebber. Waar het echt om gaat bij deze High Tea, is de chocoladefondue met bijpassende dipgarnituur. Heerlijke chocola gesmolten, echt om je vingers bij af te likken!

Liever wijn dan thee, kies dan voor de High Wine! Diverse heerlijke hapjes geserveerd met 2 glazen huiswijn.

Contactgegevens:
Chez Andre
Turfkade 14
3231 AR Brielle
Tel. 0181-411231
info@chezandre.nl.
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *