Rijswijk

Op zoek naar een High Tea Adres in Rijswijk voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea, high beer of high wine. Alvast een gezellige middag gewenst!

RESTAURANT SAVARIN

Nieuw bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin; Gezellige High Tea met bubbels elke zondag tussen 14.00 -17.00 uur. Even onthaasten bij Savarin, of een drankje in het zonnetje op een van onze terrassen. Wij verwelkomen u graag bij Savarin.

High Tea, wat een verwennerij: Romantisch met z’n tweetjes of gezellig met een groep. U wordt hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels en vervolgens kunt u genieten van verschillende theemelanges en lekkerijen zoals fingersandwiches, vers fruit, scones met clotted cream, chocoladewaren en koekjes. Zo is het wel heel smakelijk bijkomen van bijvoorbeeld een dagje wellness bij Cityspa Spavarin!

Contactgegevens:

Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Tel. 070-3072050
Mail: receptie@savarin.nl
www.savarin.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *