Sliedrecht

Op zoek naar een High Tea Adres in Sliedrecht voor een vriendinnenuitje, zussendag, moeder-dochterdag, vrijgezellenfeest, afscheid van een collega, personeelsuitje of gewoon om gezellig bij te kletsen en te smullen met een vriend, vriendin of familie? Bij onderstaande locatie kun je terecht voor een heerlijke high tea, high beer of high wine. Alvast een gezellige middag gewenst!

HEEREN VAN SLYDREGT

Het vroegere stationsgebouw waarin Heeren van Slydregt is gevestigd is na een zeer grondige renovatie in volle glorie herrezen en wordt dankzij de sfeervolle inrichting ook wel ‘De Huiskamer van de Alblasserwaard’ genoemd. Het perron loopt nog steeds langs het gebouw waardoor de treinen letterlijk voor het restaurant stoppen. Het monumentale stationsgebouw ademt een sfeer van rust, gezelligheid en warmte uit. Aan de voorzijde benadrukken de markiezen en het terras de sfeervolle uitstraling en bij binnenkomst in de ruime entree word je hartelijk verwelkomd. In dit sfeervolle gebouw kun je genieten van een heerlijke High Tea. Deze bestaat uit een sandwich met gerookte zalm en een sandwich carpaccio, een crostini met Coppa di Parma, een notenbroodje met brie, scones met marmelade en clotted cream, diverse quiches, diverse bonbons, koekjes ,friandises, nougatine en diverse theesoorten. De High Tea wordt geserveerd van 14:00 tot 17:00 uur en kan gereserveerd worden vanaf 4 personen.
Meer een wijnliefhebber? Kies dan voor de High Wine. Deze bestaat uit een soepje van de dag, een leisteenbord met oa. een notenbroodje met brie, canape gerookte zalm, canape carpaccio, mini cocktail hol. Garnaaltjes, olijven en parmaham, gemarineerde tonijn, een warm geitenkaasje op salade, gefrituurde scampi met aioli, ossenhaas met rode wijnsaus en korstdeeg, tomaat in tempura met panchetta en pesto. Tot slot kun je genieten van gemarineerde aardbeitjes met prosecco en mint.

Contactgegevens:
Heeren van Slydregt
Stationsplein 8
3364 AM Sliedrecht
Tel: 0184-444888
Naar de website 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *